Artikel top billede

Eksperter: Her er verdens bedste smartphone

Et omfattende panel af eksperter har kåret verdens bedste smartphone og de bedste apps.

Læs også:

Galleri: Se de allernyeste mobil-gadgets

Test: Sådan fungerer Lumigons danske smartphone

Galleri: Se de fede nyheder fra HTC, Acer og Sony

Mobile World Congress i Barcelona bød i sidste uge på et væld af nye produkt-lancveringer, men teleindustrien kårede også de bedste produkter, der allerede er ude på markedet.

170 analytikere, journalister, forskere og industri-folk udgør det panel, der siden 1995 har kåret de bedste telefoner, smartphones og apps.

Listen over alle vinderne i 2012-prisuddelingen er nu publiceret.

And the winner is...

Bedste smartphone blev Samsung Galaxy S II.

"Det slanske design og de overlegne multimedia-egenskaber har gjort, at det blev den mest prisbelønnede smartphone i 2011," lyder begrundelsen blandt andet.

"En fænomenal succes over hele kloden og den har udkonkurreret alle sine Android-rivaler og demonstreret modenhed i økosystemet," lyder det videre.

Og Samsung har mere at fejre, for sydkoreanerne blev også kåret som årets enheds-producent.

"Succes hele vejen rundt, fremgang i alle kategorier og udkonkurrering af rivaler på hårde markeder," er den overordnede begrundelse.

Blandt de mere simple mobiltelefoner vandt Nokias C3, blandt andet fordi den har givet flere mennesker mulighed for sociale netværk på telefonen til en lav pris.

Også pris til Apple

Apple, der vanen tro ikke deltog på Mobile World Congress, vandt en pris for iPad 2, der blev kåret som bedste tablet-pc.

"Hvis iPhone satte standarden for smartphones, så satte iPad 1 og 2 niveauet for tablets højere og højere," forklares det fra panelet.

"Men et væld af nye funktioner og forbedret funktionalitet - lige fra to kameraer til Facetime og HD-optagelser til den super hurtige dual-core A5 chip, en batteritid på 10 timer og iOS 5 - er der flere end 200 nye software funktioner plus iCloud til synkronisering af indhold mellem alle Apple-enheder."

Bedste app til forbrugere blev igen i år Angry Birds, mens bedste app til virksomheder blev Citrix Receiver.

WhatsApp, der lader brugerne sende gratis SMS'er over WiFi, blev kåret som den bedste app generelt.

Sidste år vandt Apples iPhone 4 prisen for bedste mobile enhed, HTC blev den bedste enheds-producent og Angry Birds vandt prisen som bedste app.

Læs også:

Galleri: Se de allernyeste mobil-gadgets

Test: Sådan fungerer Lumigons danske smartphone

Galleri: Se de fede nyheder fra HTC, Acer og Sony




IT-JOB

Formpipe Software A/S

Market Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Testmanager med agilt mindset
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere