Mindre CMS-hus parat til vækst-spring

Udvikleren af content management systemer, Composite Netsystems, venter at fordoble sin omsætning det kommende år. Selskabet er netop kommet ud med et lille overskud efter et år, som har gjort selskabet til rendyrket udvikler.

Københavnske Composite Netsystems har brugt det seneste år på at blive en rendyrket udvikler af software til styring af indhold på internettet - såkaldt CMS.

Salget og implementeringen af selskabets software er udskilt til partnere, og dermed mener administrerende direktør Oskar Lauritzen, at vejen er banet for en fordoblet vækst.

- Nu har vi strømlinet virksomheden, så vi ikke skal bruge ekstra ressourcer på interne ting og kan rulle partnernettet ud. Det skulle så gerne sprede sig som ringe i vandet, og det er målet at fordoble omsætningen i år, siger han.

Bliver målet en realitet lander omsætningen i omegnen af otte millioner kroner i indeværende regnskabsår.

Udbygget partner-platform

Composite afsluttede sit fjerde regnskabsår med udgangen af september og fik et beskedent overskud på et par hundrede tusinde kroner ud af en svagt voksende omsætning på over fire millioner kroner. Året før var regnskabstallene groft set identiske.

Det netværk af partnere, der skal bidrage til at nå omsætningsmålet, er det seneste år udvidet med fire-fem stykker, og Composite er nu repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige.

- Vi har platformen, og vi er ikke ude med lys og lygte efter nye partnere i samme stil som tidligere. Det er vores plan at vokse stille, roligt og kontrolleret med de kunder og licenser, der nu kommer ind, siger Oskar Lauritzen.

I løbet af det forgangne år fik Composite et kapitalindskud på et en-cifret millionbeløb fra medstifteren af Ahead, Rasmus Aaen Madsen. Pengene var blandt andet øremærket til at forstærke salgsiden.

Satser på e-læring

Med den nye status som rendyrket softwarehus mener Oskar Lauritzen samtidig, det er tid at satse på andet end klassiske CMS-løsninger til intranet og internet, hvis distancen skal stås i forhold til konkurrenterne.

Et af de områder Composite Netsystems ser muligheder indenfor er CMS-software i forbindelse med virksomheders brug af e-læring. Selskabet har allerede en rækek kunder på den front i form af blandt andre Europæiske Rejseforsikring og ISS.

- Mange virksomheder bruger e-læring mere og mere især i forbindelse med produkt- og salgstræning. I den forbindelse skal vi tilbyde en værkstøjskasse, som understøtter processer i e-læring via hjemmesiderne, siger direktøren.

Han vurderer, at en cirka en tredjedel af Composites omsætning i indeværende år vil komme fra CMS-software licenser i forbindelse med e-læringsprojekter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere