Artikel top billede

Vokseværk tvinger Fourcom til at flytte

Pladsen er blevet for trang for den nordjyske distributør, som flytter halvanden kilometer sydpå og tredobler sin lagerplads.

Efter tre år på den nuværende adresse i Nørresundby, pakker komponent- og periferidistributøren Fourcom sit lager og kontor sammen og flytter til nye og større lokaler.

"Vi skal have noget mere plads på vores lager, og derfor flytter vi omkring en kilometer ned ad vejen, fra hvor vi boede før," fortæller Fourcoms direktør Lars Ellitsgaard.

Flytningen foregår i denne weekend, og går alt efter planen er Fourcom klar til at sende varer ud til sine kunder fra mandag morgen.

"Det kører meget kontrolleret. Det skal jeg jo sige," lyder den lune kommentar fra Lars Ellitsgaard.

"Men vi flytter alle servere og kontorer i dag, og så tager vi fat på lageret i weekenden, så vi er klar til at levere til vores kunder på mandag," siger han.

Med flytningen udvider Fourcom sin lagerplads til det tredobbelte, som blandt andet skal fyldes ud med varer fra et antal agenturer, som ifølge Lars Ellitsgaard er ved at blive forhandlet på plads.

"De nye agenturer ligger indenfor samme type produkter, som vi allerede handler med, så med tiden håber vi at kunne fylde den nye lagerplads ud. Men det betyder også, at vi udvider vores engagement i vores eksisterende leverandører," siger Lars Ellitsgaard.

Fourcoms vokseværk har også gjort sig gældende på mandskabssiden, hvor man i første omgang har ansat en ekstra lagermedarbejder, ligesom der ifølge Lars Ellitsgaard inden for den nærmeste fremtid kan være flere nyansættelser i støbeskeen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere