Artikel top billede

Apple-fabrik gør sig klar til Apples nye fjernsyn - iTV

Kinesiske Apple-fabrikker er begyndt at forberede produktionen af et HD-tv for Apple.

Computerworld News Service: Chefen for den gigantiske kinesiske elektronikfabrik Foxconn, Terry Gou, har angiveligt bekræftet, at Apple arbejder på at sende et HD-fjernsyn på markedet med navnet iTV.

Gou har ifølge China Daily udtalt, at Foxconn, der samler Apples produkter, samarbejder med Sharp i Japan om at forberede produktionen af det længeventede fjernsyn fra Apple.

"Gou siger, at Foxconn forbereder produktionen af iTV, som er Apples længeventede tv i HD, selvom hverken udviklingen eller produktionen er gået i gang endnu," som der står i artiklen.

China Daily forklarer, at iTV vil være konstrueret i aluminium og inkludere funktionen Siri fra iPhone 4S samt FaceTime.

I sidste uge kunne man læse et rygte om, at nogen havde set en prototype af Apples fjernsyn, som angiveligt lignede en større udgave af Apples computerskærm.

Denne prototype har angiveligt indbygget iSight-kamera til understøttelse af FaceTime og dermed også ansigtsgenkendelse, ligesom den angiveligt også har funktionen Siri.

Et andet rygte går på, at Apple vil producere et fjernsyn, der består af en gennemsigtig skærm i en glasramme, som kan monteres på væggen.

Apples HD-tv vil muligvis også inkludere en helt ny spilkonsol under Apple-varemærket.

HD-fjernsynet fra Apple vil ifølge den seneste prognose komme på gaden engang i 2014.

Læs også:

Disse vilde it-nyheder vil ændre din dagligdag.

På trapperne: Sådan bliver Apples nye Mountain Lion.

Her er det nye Apple TV.

iPad 3: Derfor gider Apple ikke være innovativ.

Derfor vil Apple snart falde fra verdens tinder.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere