Artikel top billede

En Macbook Air sammenlignet med den nuværende Macbook Pro.

Her er den nye Macbook Pro som du har drømt om

Apple er på trapperne med en helt ny professionel Mac, og ifølge rygterne får den en knivskarp retina-skærm. Læs de nye rygter her.

Apples Macbook Pro-linje - tidligere kendt under navnet Powerbook - har gennem mange år været det foretrukne valg i den kreative branche.

Men står du over for at skulle udskifte din gamle Macbook Pro, kan det være en god idé at vente. For nu er der kommet ekstra næring til de rygter, der længe har floreret om, at der er en ny Macbook Pro på vej.

Apples-siden 9to5Mac erfarer via kilder i Apples leverandør-netværk, at Apple i øjeblikket er i gang med en testproduktion af den nye Macbook Pro. 

Innovativ retina-skærm

Den nye Macbook Pro vil ifølge rygterne have en en helt ny højtopløselig retina-skærm i stil med den, der findes i den nye iPad og i iPhonen.

Skærmen bliver angiveligt på 15 tommer og vil få en opløsning på 2800x1800, og holder rygterne stik, vil den uden tvivl være guf for alle, der bruger deres Mac til grafisk arbejde. 

Ifølge 9to5Mac's kilder vil den nye skærm være den mest betydningsfulde innovation, som Mac-computerne har set i årevis, og kilder beskriver skærmen som værende så flot, at den vil få dig til at tabe både næse og mund, når du ser den.

Væsentligt tyndere

Apple-sidens kilder oplyser desuden, at den nye Macbook Pro vil være væsentligt tyndere end den nuværende Macbook Pro, men den vil dog stadigvæk være en anelse tykkere end en Macbook Air.

I lighed med Macbook Air og de mange nye ultrabooks vil den ikke indeholde et cd/dvd-drev, og den vil heller ikke have et stik til et netværkskabel (ethernet).

Til gengæld vil den ud over en thunderbolt-port også have de nye lynhurtige usb 3.0-porte.

Det vides ikke, hvornår den nye Macbook Pro bliver præsenteret. Men det bliver efter alt at dømme i år, og med stor sandsynlighed kommer det til at ske allerede i løbet af sommeren.

Læs også:

Derfor er en ultrabook den ultimative arbejdscomputer

Den næste udgave af Photoshop flytter ud på nettet




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere