Artikel top billede

Facebook klar med ny smartphone-app

Facebook er i gang med at udrulle en ny app, der gør det lettere at administrere en Facebook-side fra mobilen. Se den nye app her.

Læs også:

Her er Facebooks reelle guldgrube: Dit privatliv

Der er godt nyt til alle, der administrerer en Facebook-side.

Facebook forbereder sig på at sende en ny smartphone-app på markedet, der er målrettet folk, som er administratorer på en Facebook-side.

Hidtil har mulighederne for at administrere en Facebook-side fra en smartphone ellers været stærkt begrænsede.

Eksempelvis har du været tvunget til at logge ind på Facebook fra en browser, hvis du har ønsket at få adgang til de værdifulde tal og statistikker, der fortæller om, hvor aktive og engagerede brugerne på din Facebook-side er.

Kan downloades i flere lande

Men i de seneste dage har Facebook-brugere i Canada, New Zealand og Australien fået adgang til Facebooks helt nye iPhone-app, Facebook Pages Manager.

Appens design minder om den nuværende Facebook-app til iPhone.

Den store forskel er dog, at du fra denne app udelukkende kan vedligeholde dine Facebook-sider, og den nye app vil formodentlig især blive hilst velkommen af folk, der vedligholder mange Facebook-sider på én gang og har brug for at kunne administrere dem, mens de er på farten.

I skrivende stund er app'en endnu ikke tilgængelig i den danske App Store, og ifølge det amerikanske tech-medie Venturebeat forventes det, at app'en kun langsomt vil blive rullet ud til flere og flere lande.

Mediet har talt med en repræsentant fra Facebook, der oplyser, at app'en stadigvæk er i test-fasen.

Læs også:

Derfor skal du ikke købe Facebook-annoncer  

Kunderne raser på nettet - sådan får du styr på dem




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere