Artikel top billede

Apple bremsede danske magasiner - for meget hud

Danske Aller satsede hårdt på iPad. Men Apple spændte alligevel ben.

For kort tid siden besluttede Aller at lancere yderligere 10 af sine magasiner som apps til iPad. 

Der ligger nu 17 Aller-apps i Apples App Store, men det har krævet lidt sværdslag, fortæller WebProof, der har lavet de digitale udgaver af Allers magasiner.

Apple ville oprindeligt ikke godkende den nye Se & Hør-app.

Først blev app'en uden begrundelse afvist af Apple. Ved næste ansøgning blev det specificeret, at der simpelthen var for meget bart hud i Se & Hør til, at bladet kunne godkendes af Apple.

"Her oplever man en kulturforskel, så det basker, mellem den afslappede danske holdning og Apple's amerikanske puritanske dobbeltmoral. Hvis man vil se bare damer, kan vi jo blot gå på den amerikanske Google og her få serveret alt, hvad der kan tænkes og mere til," siger Jan Adeltoft, direktør hos WebProof, om den afviste forhåndsgodkendelse.

Apple viste sig dog ikke at være umulig at snakke med. Se & Hør-app'en er nu tilgængelig. Der er dog kommet begrænsninger på, så kun danske brugere kan hente magasinet, og alle skal - før de henter bladet - bekræfte, at de er over 17 år.

Apple har tidligere forsøgt at holde Ekstra Bladet ude af App-butikken på grund af Side 9-pigen. Den konflikt blev løst. En anden dansk sag satte også fokus på forskellen mellem dansk frisind og amerikansk bornerthed. Nemlig sagen mellem Apple og en flok danske fodbold-piger, der havde lavet en kalender indeholdende billeder af deres underliv.

Allers magasiner kan købes hos Apple. Kunder, der allerede abonnerer på de trykte magasiner, kan hente dem gratis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere