Artikel top billede

Leif Carlsen forlader HP

Efter kun 13 måneder i jobbet har HPs partnerdirektør Leif Carlsen sagt sit job op.

Producenten HP skal nu igen på udkig efter dansk partnerdirektør, efter at 45-årige Leif Carlsen har opsagt sit job.

Det blev dermed kun til en relativ kort visit indenfor murene i HPs danske hovedsæde i Lillerød ved København, hvor Leif Carlsen i maj i fjor afløste Anders Herløv på posten.

Leif Carlsen fortæller, at han har planer om at starte sin egen virksomhed, hvor han vil tilbyde sine kunder salgstræning.

"Jeg vil gerne etablere en virksomhed som beskæftiger sig med salgstræning og salgscoaching og interim sales management. Siden jeg stoppede hos PC-Ware (i 2010, red.) har jeg flere gang flirtet med tanken om at starte for mig selv, og nu er tidspunktet kommer hvor jeg lever den drøm ud. Jeg har altid syntes, det har været sjovt at være på ude på kundeniveau hos forhandlerne. Det vil selvfølgelig være naturligt, at jeg benytter mig af mit store netværk i it-branchen, men jeg vil ikke nødvendigvis begrænse mig til kun at arbejde indenfor it-salg," siger Leif Carlsen, som fortsætter i jobbet hos HP frem til udgangen af august.

"Og hvis jeg kan hjælpe med at få tingene til at hænge bedre sammen tager jeg gerne en eller to måneder ekstra," siger Leif Carlsen til CRN.

HP annoncerede fornylig, at man vil fusionere sine to divisioner for pc'er og printere. Leif Carlsen afviser, at hans exit hænger sammen med de organisationsændringer, som HP Danmark står overfor i den forbindelse.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)

IT-udvikler

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udviklere til Internationalt samarbejde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere