Artikel top billede

Kan du spille Wordfeud med en kineser?

Dansk spil hente inspiration i Wordfeud, men vil nedbryde sprogbarrierer med gratis spil til din telefon.

Spil som Wordfeud og Rumble (Nu: Ruzzle) nyder stor udbredelse i Danmark. En opgørelse hævder for eksempel, at over en million jævnligt spiller Wordfeud i Danmark.

Den popularitet vil det danske spil SUGU gerne have del i.

SUGU er et socialt netværksspil til mobiltelefoner og opbygget med inspiration fra Scrabble/Wordfeud. Men i stedet for bogstaver tager SUGU afset i symboler og farver. Med det klare formål at få folk til at spille det sociale spil på tværs af grænser.

"Vi har lavet SUGU for at understøtte en spil-økologi på tværs af sprog, alder og kultur, som vi mener er et vigtigt bidrag i vores globaliserede verden. Navnet ‘SUGU' er inspireret af det japanske ord "tsugu", som betyder, at ‘sammensætte'," forklarer de tre udviklere Jonas Kroustrup, Kristian Trenskow og Søren Madsen.

Det taktiske element i SUGU er at lægge sine brikker, så man udnytter de dynamiske felter - og laver flest point.

Spillet er gratis og har ingen reklamer. Sådan skal det forhåbentlig blive ved med at være, fordi mange spillere sandsynligvis vil være børn, siger udviklerne.

SUGU kan hentes til iPhone, iPad og iPod Touch. Versioner til Windows og Android er planlagt til efter sommerferien.

Et mere traditionelt, men også dansk, nyt spil til smartphones er WordWar. Det forsøger også at fange interessen fra de mange Wordfeud-interesserede danskere.




IT-JOB

Formpipe Software A/S

Market Manager

Scanreco Nordic A/S

Softwareudvikler

Dynamicweb Software A/S

Tech Team Lead
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere