Artikel top billede

Victoria Ransom og Alain Chuard, Wildfire

Flere Zuckerbergs arbejder for Google end for Facebook

Med overtagelsen af Wildfire har Google også fået to medlemmer af Zuckerberg-familien som medarbejdere.

"Tillykke til Wildfire! Nu er der officielt flere medlemmer af Zuckerberg-familien, som arbejder for Google end for Facebook".

Det skriver Randi Zuckerberg i en Twitter-besked. Hun er søster til Facebook-stifteren Mark Zuckerberg, og hun forlod selv Facebook sidste år for at starte sit eget firma inden for sociale medier.

Hendes søster Arielle Zuckerberg arbejder som produktchef hos Wildfire, og det samme gør Harry Schmidt, der er gift med den tredje Zuckerberg-søster, Donna.

De skal nu fremover arbejde for Google, som har overtaget det fire år gamle Wildfire. Firmaet, der er stiftet af Victoria Ransom og Alain Chuard, hjælper virksomheder med at administrere og optimere deres aktiviteter på sociale netværk. De har udviklet en platform, hvor man kan styre sine apps, tweets, videoer, reklamer og andet indhold.

Det skal sørge for, at virksomheder kan komme i dialog med kunderne og tilbyde bedre og mere aktuelt indhold på nettet.

Google fortæller om overtagelsen i sin officielle blog. Wildfire har omkring 400 ansatte og 16.000 kunder, herunder kendte firmaer som Virgin, Cirque du Soleil og Spotify.

Samtidig loves det, at Wildfire fortsat skal køre videre som hidtil. Kunderne kommer altså ikke til at mærke overtagelsen indtil videre.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere