Artikel top billede

Få overblikket: Får du nogensinde Android 4.0?

Android 4.0, også kendt som Ice Cream Sandwich, er endnu kun rullet ud til en mindre del af Android-produkterne. Se her, om din smartphone eller tablet-pc nogensinde får styresystemet.

Læs også:

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Så få Android-brugere har fået den nyeste version

Nyt Android-styresystem skaber problemer

I sidste uge viste en opgørelse fra Google, at Android 2.3, Gingerbread, fra 2010 stadig den suverænt mest udbredte version af styresystemet med over 60 procent.

Android 4.0, Ice Cream Sandwich, er til gengæld endnu kun at finde på 15,8 procent af Android-produkterne.

Og det selvom det efterhånden er længe siden, at Google præsenterede Ice Cream Sandwich for omverdenen.

Mens de fleste nye produkter kommer med Ice Cream Sandwich, så er det et noget broget billede, der tegner sig, når man ser på allerede lancerede modeller. 

HTC dropper Desire HD

I en hjemmesideoptatering hos HTC kan man læse, at modeller som HTC Wildfire S, HTC Explorer og HTC Desire HD ikke vil få den nye version.

Sidstnævnte model var ellers oprindeligt udset til at skulle opgraderes.

"Efter omfattende tests fandt vi frem til, at den nuværende version af HTC Sense med Android giver kunderne den bedste oplevelse med HTC Desire HD. Når vi ser på nye software-versioner, vejer vi i forhold til en række faktorer, men ultimativt er kundens oplevelse med produktet den afgørende faktor," skriver HTC.

Listen over HTC-telefoner, der allerede har fået eller vil få Ice Cream Sandwich, inkluderer blandt andet HTC Desire S, HTC Thunderbolt, HTC Incredible S og HTC Sensation.

Samsung, Sony, LG og Motorola

Hos Samsung har topsællerten Galaxy S II for længst fået Ice Cream Sandwich.

listen over modeller, der har fået eller vil få denne Android-version, finder man desuden Galaxy Note og tablet-produkterne Galaxy Tab 7.7 og 10.1, mens eksempelvis Galaxy S ikke får opdateringen.

Du kan tjekke Sonys liste over Ice Cream Sandwich-modellerne her, LG's finder du her og Motorolas her.

Når producenterne ikke frigiver nye versioner af Android allerede fra dag et, skyldes det, at softwaren først skal testes på de forskellige modeller, at den grafiske brugergrænseflade skal tilpasses, og at operatørerne skal hjælpe med selve udrulningen.

Læs også:

Disse Android-versioner er de mest udbredte

Så få Android-brugere har fået den nyeste version

Nyt Android-styresystem skaber problemer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere