Artikel top billede

Spil "bilkort" med brugte danske biler

Pap-kortspillet med æselører hjemme fra drengeværelset er blevet til et spil til din telefon.

Det danske opstartsfirma Autouncle.dk har lavet lidt sjov med deres kartotek over brugte biler, der står til salg i hele Danmark. Bilerne er blevet hovedpersoner i et nyt spil til iPhone.

Autouncle.dk er en søgemaskine for brugte biler, der finder de bedste brugtbilkøb ved hjælp af kunstig intelligens. 

Det er de mange indekserede biler, som trækkes ind i Autouncles bilspil, der umiddelbart kun kan hentes i Apple App Store.

Så alt efter hvor dyr din gamle Volvo er, så kan du risikere at se den dukke op i kategorier som "Familiecontainere", "Skrammelkasser", "Perlegrusoffroadere" og "Flottenheimerslæder". 

De samme regler

Reglerne er de samme som i papirudgaven, selv om spillet altså nu foregår digitalt via mobiltelefoner. Du skal dyste mod dine modstandere i kategorierne årgang, kilometertal eller pris.

Eftersom spillet opdateres hele tiden med nye biler, lærer man aldrig alle spillekort at ende. Men en sidegevinst med spillet er ifølge skaberne, at spillet kan klæde potentielle købere på til at gå ud og gøre et godt køb.

"Du lærer ret hurtigt, hvornår kilometertallet, årgangen eller prisen er god, og det er meget brugbart, når du skal se på brugte biler. Og så er det jo lidt sjovt, at hvis du forelsker dig i en bil, kan du tage ud og købe den", siger Johan Frederik Schjødt, medstifter af brugtbilsøgemaskinen.

App'en "Autouncle Bilkort" er lavet sammen med app-udviklingshuset Ideal Development og kan hentes som app til iPhone.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere