Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Softwareopdatering skaber SMS-koks hos Telenor

Telenor-kunder ramt af SMS-problemer efter en softwareopdatering.

Læs også:

Ny top-direktør til Telenor Danmark

Telia-kunder ramt af stort mobil-nedbrud

Telenor genvinder de tabte mobilkunder

Dansk telekæmpe mister kunder i tusindvis

En større softwareopdatering af Telenors radiomaster betyder, at kunder oplever problemer med i timevis forsinkede SMS-beskeder, og at samme besked dukker op adskillige gange i indbakken.

Telenor skriver på sin hjemmeside, at der er uregelmæssig drift i forhold til SMS'er, og at fejlretningen er i gang.

"Kunder i hele Danmark, der benytter smartphones via 3G, kan opleve, at enkelte SMS'er ikke modtages. Opdatering: Der fejltrettes fortsat. Vi vender tilbage med en opdatering senest d. 27.08 2012 kl. 15.00," skriver Telenor under driftstatus.

Stor utilfredshed

Flere kunder har allerede brokket sig højlydt, blandt andet på Facebook, hvor der er flere utilfredse statusopdateringer.  

"Okay - nu får jeg forklaring på min mega dårlige Tlf dækning- jeg har jo Telenor!!! Big mistake!!," skriver en vred Telenor-kunde.

Teleselskabet Bibob bruger Telenors net, og en Bibob-kunde har haft lidt større problemer at tænke på.

"Ahmen for hel...! BIBOB, få styr på jeres netværk. Har ligesom termin i morgen, skal jeg morse til Skejby hvis jeg går i fødsel de næste 6 timer mens jeg er alene hjemme?!," skriver kunden.

Telenor beklager problemerne

Hos Telenor beklager man problemerne.

"Jeg kan kun beklage, at det rammer nogle af vores kunder. Vi arbejder selvfølgelig på at få opdateret den her software hurtigst muligt," siger pressechef for Telenor, Peter Glüsing.

Telenor oplyser ikke, hvor mange der er ramt af problemerne, men i selskabets optik er det ikke et større driftsnedbrud.

"Det er ikke et udbredt problem, det er faktisk ganske få af vores kunder, som oplever, at de sender en SMS, der ikke når frem. Vores kundeservice er heller ikke blevet lagt ned af vrede kunder," siger Peter Glüsing.

Herudover oplyser pressechefen, at det kun er 3G-kunder, der vil bliver ramt af de udsving, der kan komme i forbindelse med opdateringen, og at det vil være løst senest fredag.

Et stort område er ramt

Telenor holder løbende kunderne opdateret på sin hjemmeside under driftstatus, men oplyser, at opdateringen af softwaren allerede er gennemført i det meste af Sjælland og Jylland.

Men indtil senest fredag må noget af København, det sydlige Jylland og Fyn stadig forberede sig på eventuelle problemer med SMS-beskederne.

Læs også:

Ny top-direktør til Telenor Danmark

Telia-kunder ramt af stort mobil-nedbrud

Telenor genvinder de tabte mobilkunder

Dansk telekæmpe mister kunder i tusindvis




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere