Artikel top billede

IBM kaster milliarder efter socialt cloud-firma

I jagten på at være endnu mere social har IBM lagt et stort milliardbeløb i kolde kontanter på bordet for at score en mindre virksomhed med ekspertise i social rekruttering.

Læs også:
IBM-direktør: Sådan får du succes med social software

Social software vil snart indtage din arbejdsplads

IBM har for længst udpeget social software som en strategisk løftestang for selskabet, og nu kan Big Blue så løfte sig et skridt nærmere visionen om at bygge værktøjer til at levere "an end-to-end social business".

Det sker med opkøbet af rekrutteringsvirksomheden Kenexa, som IBM har lagt 7,7 milliarder kroner i kontanter for.

25 år gamle Kenexa med omkring 2.100 medarbejdere har etableret sig som et selskab, der kan levere cloud-baseret software designet til at hjælpe virksomheder med at rekruttere og håndtere folk igennem sociale netværk og samarbejdsværktøjer.

Det skriver Financial Times

Alle vil være sociale

IBM's planer med Kenexa er at kombinere selskabets software-produkter med sin egenudviklet software i håbet om at nå ud på sociale platforme, som for alvor fik globalt gennembrud for en håndfuld års siden med Myspace, Facebook og Twitter til konsummarkedet.

"Ethvert selskab kigger på tværs af sine forretninger efter at få del i kraften fra de sociale netværk for at få ændret i sine arbejds- og samarbejdsmetoder og på den måde overgå konkurrenterne," forklarer IBM's boss for selskabets sociale forretnings-division, Alistair Rennie, til Financial Times.

Med Kenexa har han fået et selskab op under neglene, som har knap 9.000 kunder, der blandt andet inkluderer store spillere som Starbucks, Walmart og Verizon.

Selskabet omsatte for 1,7 milliarder kroner sidste år, og det kunne notere et underskud på 22,5 millioner kroner.

Læs også:
IBM-direktør: Sådan får du succes med social software

Social software vil snart indtage din arbejdsplads




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere