Artikel top billede

Nokias nye håb afsløres i dag - følg med her

Mystiske reklamer viser Augmented Reality, men all odds er for en lancering af den første smartphone med Windows 8.

I dag onsdag kl 16 dansk tid lancerer Nokia og Microsoft en ny stor og epokegørende ... ting.

Selskaberne har i fællesskab inviteret techjournalister til pressemøde i New York. Almindelige dødelige smartphone-fans vil kunne følge afsløringerne via et live stream fra Nokias hjemmeside.

Hverken Nokia eller Microsoft fortæller nærmere om, hvad der skal lanceres, men alle gætter på, at man på pressemødet vil fremvise de nye Lumia-telefoner, der bliver første inkarnation for styresystemet Windows Phone 8.

Mange Windows Phone-fans håber desuden, at en ny toptelefon med Microsofts styresystem vil indeholde samme forbløffende 41 megapixel kamera, som det Nokia lancerede tidligere i år på en gammeldags Symbian-telefon.

Men at dømme efter de første, drilske reklamefilm fra Nokia - se nederst -  får nyskabelserne snarere noget at gøre med Augmented Reality - AR.

Filmene viser en pige på gåtur i byen. Hun og vi præsenteres for AR-agtige informationer om en sko-butik. Det mærkelige er, at pigen åbenlyst ignorerer informationerne og går videre. I den næste film finder hun tilsyneladende, hvad hun søger - men uden hjælp af AR.

Måske Nokia og Microsoft vil demonstrere en funktion, som er bedre end Augemented Reality, der som teknologi snart har en hel del år på bagen.

Blandt andre nyskabelser vil man ifølge flere gadgetsites kunne se trådløs opladning, som øjensynligt bliver lanceret sammen med denne lækkede telefon.

Nokias eget stream fra pressekonferencen kan ses her





Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere