Artikel top billede

Vil du afvikle PowerPoints på din iPad og iPhone? Så tjek denne app

Med Slideshark bliver det let at afvikle alle dine PowerPoint-filer på iPad og iPhone.

Det er ikke altid helt smertefrit at bruge din iPad eller iPhone til at lave præsentationer.

Det er især tilfældet, hvis du sidder i et Microsoft-miljø, som det er tilfældet på de fleste arbejdspladser. 
Apples egen præsentations-app Keynote er ganske vist yderst velfungerende. Men den koster 59 kroner i App Store, og desværre er det ikke alle dine Powerpoint-præsentationer, der lader sig konvertere lige godt fra Microsoft PowerPoint til Keynote.

Ny app til iPhone

Derfor kan app'en Slideshark være et glimrende alternativ til Apples egen præsentations-app.

Slideshark har siden tidligere på året eksisteret som app til iPad, men er netop også kommet som app til iPhone.

De to apps er groft sagt blot PowerPoint-afspillere. Forstået på den måde, at du ikke laver dine præsentationer i Slideshark-app'en, men blot afspiller de præsentationer, som du har lavet i Powerpoint. 

Upload på Slidesharks hjemmeside

Slideshark udmærker sig ved kun at kunne håndtere Microsofts PowerPoint-format. Og for at få adgang til filerne, der eksempelvis ligger på din arbejdscomputer, skal du blot uploade via Slidesharks hjemmeside.

Herefter kan du hente dem ned direkte i Slideshark-app'en, hvor de bliver konverteret til Slidesharks eget iPhone og iPad-venlige format.

Men du kan naturligvis også åbne filerne direkte på din enhed. Modtager du en mail med en vedhæftet PowerPoint-fil, trykker du blot på filen i et par sekunder, hvorefter du skal vælge "Åbn i Slideshark".   

100 mb gratis lagerplads

Slidehark-appen er gratis, og som udgangspunkt får du adgang til 100 mb gratis lagerplads. Ønsker du mere plads end dette, må du dog betale for det. Eksempelvis koster 500 mb cirka 300 for et år (49 dollar).

Slideshark understøtter også Apples airplay-format, hvilket gør det muligt trådløst at afspille PowerPoints fra din iPad eller iPhone til et tv eller en projektor, hvor der er tilkoblet et Apple-tv.

Alternativt kan du købe Apples av-adapter til 299 kroner, der gør det muligt at koble din iPhone eller iPad til en projektor eller et tv via et hdmi-kabel.

Læs også:

Hallo - vi gider ikke se dine dødssyge PowerPoints 

Teleprompter-app til iPad: Hold taler som Obama




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere