Det skal du betale for at få Windows 8

Microsoft er i dag klar med Windows 8, og her kan du se, hvad det koster at få fingre i det nye styresystem.

Fra i dag er det muligt at købe og downloade den færdige udgave af Windows 8, som er Microsofts nyeste styresystem. 

Det fås i flere forskellige udgaver, og Windows 8 er rettet mod forbrugere, mens Windows 8 Pro er rettet mod virksomheder og entusiaster.

Forskellen mellem de to udgaver er, at der er lidt flere avancerede funktioner i Pro-udgaven, blandt andet muligheden for at kryptere data.

Pro-udgaven minder om de tidligere Professional- og Ultimate-versioner kendt fra Windows 7.

Hvis du allerede har en computer med Windows XP SP3, Vista eller 7, koster det 229 kroner at opgradere til Windows 8 Pro.

For nybagte ejere af computere med Windows 7 tilbyder Microsoft en opgradering til Windows 8 for 119 kroner, hvis pc'en er købt efter den 2. juni i år.

Dette tilbud kan også udnyttes, hvis du køber en computer med Windows 7 den kommende tid.

Det er dog kun muligt at opgradere nyere Windows 7-maskiner indtil den 31. januar 2013, hvis det skal være til 119 kroner.

Opgraderingerne foregår online og kræver, at du downloader det nye styresystem.

Hvis du gerne vil have opgraderingen til Windows 8 på en dvd, er prisen 449 kroner.

Microsoft yder support i 90 dage, når det gælder opgradering til den nye version af styresystemet.

Du kan læse mere opgraderingen til Windows 8 her.

Pris uden opgradering

Det har ikke været muligt at få Microsoft til at komme med en officel pris, hvis du bare vil have en helt ny Windows 8 uden opgradering, altså en ny licens.

Men på Pricerunner.dk og Edbpriser.dk ligger priserne omkring 750 kroner for Windows 8, mens det koster cirka 1.100 kroner for Windows 8 Pro.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere