Artikel top billede

Norwegian klar med trådløs underholdning i flyet

Norwegian har allerede trådløst internet i sine fly, og nu bliver der adgang til et bredt udvalg af digitalt indhold på de rejsendes egne mobile enheder.

Det norske flyselskab Norwegian har planer om at introducere et nyt digitalt underholdnings-system i sine fly til næste år. Det skriver New York Times. Norwegian har allerede gratis trådløst internet på mange af sine fly, og det skal nu bruges til at levere et bredt udvalg af digitalt indhold, som musik, video og artikler fra flyselskabets egets blad, til de flyrejsendes egne computere, smartphones og tablet-pc'er.

Ifølge avisen bliver der tale om en dedikeret online-portal, hvor de rejsende har adgang til det digitale indhold under hele flyturen.

Mange flyselskaber tilbyder allerede film, musik og spil på de lange ture, men her er man typisk nødt til at bruge de skærme, der er indbygget i sæderne. Med det nye system kan man få indholdet leveret til sine egne mobile enheder.

Desuden er systemet nu konstant koblet til nettet, i modsætning til andre flyselskaber, hvor film og musik bliver leveret fra lokale computere under sædet.

"Vi vil ændre hele den måde, rejseindholdet bliver organiseret på, lige fra begyndelsen til slutningen af rejsen," siger Norwegians marketing-chef Stine Steffensen Borke.

Norwegian tilbyder i øjeblikket trådløst internet på 80 procent af sin flåde med 68 fly. De fleste andre flyselskaber tager penge for trådløs netadgang, hvis de overhovedet tilbyder det.

Firmaet Ink, som leverer magasiner til en række flyselskaber verden over, har indgået et samarbejde med Norwegian om den nye tjeneste. Her vil man blandt andet tilbyde indhold, der er skræddersyet til flyets destination, og det er planer at sælge annoncer på portalen, der skal være klar til januar.

Ink fortæller, at man samarbejder om et lignende projekt med togselskabet Eurostar, som blandt andet står for transporten gennem kanaltunnellen.

De gamle papirmagasiner forsvinder dog ikke fra Norwegians fly, men de bliver fyldt med henvisninger til online-tjenesten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere