Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen. (Foto: Povl D. Rasmussen)

Sådan vil TDC investere en milliard i sin platform

TDC løfter sløret for, hvordan der skal investeres heftigt i at holde på kunderne og skrabe større indtjeninger ind i fremtiden.

Læs også:
TDC dropper selskaber - har ny strategi

Kæmpe-plan på vej: TDC omstrukturerer og fyrer

På det længe ventede strategimøde hos den danske telegigant TDC, der bliver afholdt i London i disse timer, har TDC løftet sløret for, hvordan der skal investeres en milliard kroner i sin store konsolidering.

Fra scenen på TDC's Capital Market Day fortæller TDC's administrerende direktør Carsten Dilling, at selskabet vil investere mere end 500 millioner kroner i udvidelsen af sit fibernetværk og mobile 4G-netværk.

Her fremhæver han, at TDC modsat mange konkurrenter har en solid infrastruktur og kundebasen, som skal fastholdes og udvides på netværkssiden.

Skal holde bedre på kunderne

Dertil vil TDC kaste mere end 300 millioner kroner i at udvide sin kundeservice, så selskabet bliver bedre til at holde kunderne i et telemarked, hvor kunderne hopper fra produkt til produkt.

"Vi har en opgave med vores loyalitetsprogram, fordi vi længe har fokuseret på nysalg," fortæller TDC's administrerende direktør Carsten Dilling fra scenen i London.

Samtidig vil TDC også styrke sin indsats på de interne linjer, så telekæmpen kan komme hurtigere på benene og rykke med på markedstendenser.

Derfor investerer teleselskabet godt 100 millioner kroner i simplificeret og mere tidssvarende it-setup, hvilket aftalen med indiske Tata til mere end to milliarder kroner blandt andet skal være en del af.

Ny type TDC-medarbejder

Slutteligt fortalte Carsten Dilling, at der også bliver fokuseret på en ny type TDC-medarbejder.

Den udmelding skal måske ses i lyset af, at Netdesign givetvis nærmer sig TDC Hosting og lavprisselskaberne M1 ryger under Fullrate og Onfone forsvinder ind under Yousee.

"Det er klart, at vi har brug for nye kompetencer til at sælge integrerede løsninger, så vi kan tage vores kundeservice til det næste niveau," lyder budskabet.

Om selskabet dermed mener, om der skal fyres rutinerede TDC-medarbejdere eller hyres nye, friske kræfter, melder TDC-direktøren dog ikke noget om.

Læs også:
TDC dropper selskaber - har ny strategi

Kæmpe-plan på vej: TDC omstrukturerer og fyrer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere