Artikel top billede

Foto: Rasmus Weng Karlsen

TDC beholder L.O.C. efter voldsdom

Rapperens voldsdom nummer 2 får ikke TDC til at vende deres bannerfigur ryggen.

Rapperen L.O.C. måtte i går modtage en betinget fængselsstraf for vold. En frisk plettet straffeattest som ikke pynter særlig godt på det stort opsatte samarbejde med landets største teleudbyder, TDC, der i øjeblikket bruger rapperen i sin markedsføring.

Men den århusianske rapper forbliver en del af TDC's reklameunivers.

Det siger TDC.

"Vi tager naturligvis meget kraftigt afstand fra alle former for vold, det kan vi ikke understrege nok. Vi har grundigt overvejet den fortsatte brug af L.O.C.. som ambassadør. Der er tale om en betinget dom, og vi synes, hans udtalelser om sagen bærer præg af respekt for den dom, der nu er afsagt," siger Lasse Bastkjær Jensen, pressechef i TDC.

L.O.C., eller Liam O'Connor som der står på domsudskriften, har op til retsagen i går hævdet sig uskyldig og sagt, at vold ligger ham meget fjernt. På Twitter indrømmede han i går, at han måske nok har fejlet - men gjorde hvad han gjorde for at beskytte sine nærmeste.

"Derfor vælger vi at fortsætte samarbejdet, fordi vores kunder indtil videre har været glade for resultatet og bakket massivt op om samarbejdet," siger TDC's pressechef i en skriftlig kommentar til ComON.

Havde også gammel voldsdom

L.O.C. var anklaget for at slå en mand direkte i ansigtet efter rapperens koncert på Rock Under Broen i Middelfart i sommer. En person var i skænderi med en fra L.O.C.'s vennekreds, og for at stoppe uoverensstemmelserne slog rapperen angiveligt personen i hovedet. I retssagen hævdede L.O.C. sig uskyldig. Forsvareren forklarede, at der var tale om forsvar og allerhøjest et hårdt skub. 

L.O.C. havde allerede en tidligere dom for vold fra 2003, hvor han slog en mand og efterfølgende sparkede til en betjent, skriver Se & Hør. Dommeren så bort fra den tidligere sag i strafudmålingen af den aktuelle sag.

Noget tyder på, at rapperens fanskare også hurtigt har tilgivet hans voldelige overfald, hvis man skal tro ytringer på diverse sociale netværk, hvor mange unge fans siger, at de stadig støtter deres idol.

TV2 har også besluttet at lade L.O.C. fortsætte som dommer i talentkonkurrencen Voice.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere