Artikel top billede

Cisco: Vores kanal skal nok samle NetDesigns kunder op

Planerne om at knytte NetDesign tættere til resten af TDC-koncernen overrasker ikke netværksproducenten.

"Det er ikke på nogen måde overraskende, at det her ville ske på et eller andet tidspunkt."

Sådan lyder den første reaktion det fra netværksproducentens Ciscos danske kanalchef, Lasse Garby, da CRN beder ham kommentere TDCs planer om at "integrere" NetDesign med TDC Hosting og resten af TDC-koncernen.

"Det er jo ikke noget, der er sket fra den ene dag til den anden. NetDesign er jo flyttet ind i TDCs lokaler, og det er vel naturligt, at man så kigger på, hvilke synergier, der kan være, og hvilken go-to-market model man vil satse på i fremtiden," lyder det fra Lasse Garby.

Han ønsker ikke at spekulere i, om NetDesigns nye status vil få konsekvenser for samarbejdet med Cisco.

"På nuværende tidspunkt er det alt for tidligt at sige noget officielt. TDC har udstukket nogle overordnede rammer (for NetDesigns fremtid, red.), men indtil det bliver mere konkret, forholder vi os afventende," lyder det fra Lasse Garby.

Han erkender dog, at et stærkere TDC-aftryk på NetDesigns profil og forretningsmodel kan få nogle Cisco-kunder til at søge andre græsgange.

"Det er jo kunderne, der beslutter, hvem de vil handle hos. Hvis det skulle vise sig, at der er kunder, som ønsker at handle andre steder end hos NetDesign, så har vi en partnerkanal der er så stærk, at den kan samle de kunder op," vurderer Lasse Garby.

Hos Cisco-forhandleren Axcess har NetDesigns nye placering i TDC-hierarkiet allerede fået direktør Stig Abildsø til at spekulere over, om TDC's manøvre vil skade Ciscos placering på markedet.

"Når der sker sådan noget her i kanalen, kan det give et set back, fordi kunderne bliver usikre. Hvis jeg sad hos Cisco, ville jeg da være bekymret for, om de øvrige partnere kan suge den forretning op, som NetDesign kan risikere at tabe," siger Axcess-direktør Stig Abildsø.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere