Artikel top billede

Ny topchef til dansk storleverandør af offentlig software

En af de store offentlige it-leverandører udnævner denne mand til ny topchef, efter hans forgænger opsagde sin stilling i maj.

Efter eget ønske forlader administrerende direktør, Jakob H. Kraglund, Traen ved udgangen af året.

1. januar tiltræder Thomas à Porta som ny administrerende direktør for it-leverandøren.

"Traen er en spændende virksomhed med en positiv udvikling, og min primære opgave bliver at fortsætte den udvikling," siger Thomas à Porta kortfattet til Computerworld.

Han meddeler, at han derudover ikke har yderligere kommentarer til sin udnævnelse af virksomheden, der beskæftiger omkring 150 ansatte.  

Motiveret for at lede udviklingen

Den 44-årige nyudnævnte direktør har tidligere ifølge en udsendt pressemeddelelse varetaget roller som såkaldt senior VP markets & services i KMD, direktør i Backoffice Associates Europe og salgsdirektør i IBM Danmark.

Ifølge pressemeddelelsen er han motiveret af muligheden for at lede næste fase af virksomhedens udvikling.  

Virksomheden, der betjener mere end 20 ministerier og styrelser samt 40 kommuner og regioner med digitale løsninger, blev i sommer købt af FormPipe Software.

Herfra meddeleler den administrerende direktør, Christian Sundin, i pressemeddelelsen:

"Thomas har den nødvendige erfaring, kompetence og personlighed til at fortsætte den positive udvikling af Treaen."

Giver stafetten videre

Den afgående direktør, Jakob H. Kraglund, fortæller at den målrettede indsats med fokusering, professionalisering og fornyelse af virksomheden har gjort at kundetilfredshed, medarbejderengagement og økonomiske resultater er blandt de bedste i markedet i dag.

Han udtaler endvidere i pressemeddelelsen:

"Vi er desuden godt positioneret til vækst på en række nye områder, og jeg er glad for at kunne give stafetten videre på denne baggrund," siger administrerende direktør Jakob H. Kraglund.  

Den afgående direktør offentliggjorde allerede tidligere i år, at han ville finde nye grænsgange ved udgangen af året. Dengang udtalte han blandt andet at han ville se på mulighederne, men at det nok ville blive en teknologivirksomhed med en ny spændende forretningsmæssig udfordring.  

Læs hele artiklen her. 

Traen har omkring 144 medarbejdere og havde i 2011 en omsætning på lidt over 155 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere