Artikel top billede

Foto: Mikkel William Nielsen. (Foto: Mikkel William Nielsen)

Ny version af Windows Phone: Her er nyhederne

Detaljer er sluppet ud om den næste version af Windows Phone, og der er flere interessante nyheder for brugerne.

Læs også:

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Nu kommer det store gennembrud for Windows Phone (måske)

Guide: Skal du vælge Android, iOS eller Windows?

Den første opdatering til Windows Phone 8, der blev frigivet i oktober, ser nu ud til at være ved at tage form.

Windows Phone 8 er en kæmpe opdatering af platformen, og derfor indeholder den kommende, mindre opdatering ikke de revolutionerende nyheder.

Specielt for erhvervsbrugerne er der dog spændende tilføjelser med Apollo Plus, som opdateringen hedder ifølge The Verge.

Blandt andet skal Apollo Plus ifølge it-mediets kilder understøtte VPN-forbindelser, hvilket kan være en sikkerhedsmæssig fordel, når man skal have adgang til på kritiske forretningsdata.

En anden stor nyhed bliver muligheden for at opdatere Windows Phone-styresystemet trådløst, så man bliver helt uafhængig af pc og kabel.

The Verge mener også at vide, at Microsofts bud på et notifations-center kan blive introduceret med Apollo Plus, og at opdateringen vil blive præsenteret på Mobile World Congress i februar.

Windows Phone 8-nyhederne

Med Windows Phone 8 introducerede Microsoft en række nye funktioner, som er relevante ikke mindst for erhvervsbrugerne.

Det drejer sig blandt andet om muligheden for at kryptere indholdet på Windows Phone 8-telefoner og muligheden for at køre apps i sandkasse-miljøer.

Der er også bedre funktioner i forhold til at kontrollere enhederne på afstand fra it-afdelingens side, ligesom man har indført muligheden for, at virksomheder kan lave en "Company Hub," hvor man kan samle medarbejder-apps og forrretningsdata.

Stadig lang vej igen

I den seneste opgørelse fra IDC ligger Windows Phone på en beskeden global markedsandel på to procent, mens Android har 75 procent og iOS 14,9 procent.

Mange venter, at Windows Phone vil hente en større del af markedet med det nye Windows Phone 8 og de mange nye smartphones med styresystemet - eksempelvis Nokias Lumia 920, som ikke mindst Nokia-boss Stephen Elop har store forventninger til.

IDC har vurderet, at Windows Phone i 2016 vil kunne være oppe på en markedsandel på 19,2 procent og dermed verdens næstmest populære smartphone-platform, kun overgået af Android.

Læs også:

Her er Windows Phone 8: Skal redde Nokia og Microsoft

Nu kommer det store gennembrud for Windows Phone (måske)

Guide: Skal du vælge Android, iOS eller Windows?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere