Artikel top billede

Fem ting der kan få din side smidt ud af Facebook

Der er mange måde at komme i clinch med Facebooks-betingelser. Er du i farezonen?

Facebook har nu fjernet den blokering, der ved en fejl sendte en masse danske hjemmesider ud i kulden. Men der er stadig rig mulighed for at komme på kant med reglementet på Facebook.

Bloggen Hubspot har samlet en del gerninger, der ret sikkert vil få dit firma eller organisations Facebook-side bandlyst og blokeret.

For det første skal du passe på med at oprette falske profiler. Hvis Facebook bliver opmærksom på det eller bliver tippet, kan du ikke bare miste adgangen til profilen men også de sider og grupper, som er koblet sammen med den. Det er dog langt fra altid, at Facebook reagerer på falske profiler. Facebook har selv anslået, at der i år er op mod 80 millioner falske eller forkerte profiler

En anden måde at miste sin Facebook-side er ved at poste billeder med copyright. Hvis det sker flere gange, holder Facebook sig ikke tilbage for at smide din side på porten. Uanset hvor stor du er.

Designsiden Coolhunter oplevede, at 788.000 Facebook-fans forsvandt, fordi Facebook lukkede siden på grund af påståede copyright-overtrædelser.

Pas også på at lave salgsopfordringer direkte i dit coverbillede på din Facebook-side. Faktisk må du heller ikke opfordre til at "synes godt om" siden eller dele den i det store brede coverbillede. De såkaldte "calls-to-action" er bandlyst.

Konkurrencer på Facebook kan i sig selv være et minefelt at bevæge sig ind på. Som vi tidligere har skrevet, kan en forkert Facebook-konkurrence få Facebook til at se rødt. Den største synd er at opfordre brugerne til at like eller dele et opslag for at vinde en præmie. Det må man ikke. Man kan kun kræve, at deltagere synes godt om selv siden eller checker ind.

Sørg generelt for at holde konkurrencer i Facebook-apps eller en indlejret side - og ikke direkte i nyheds-flowet. 

En femte ting, der kan få dig i problemer, er Facebook-sider med mærkelige navne. Hvis du skriver dit sidenavn udelukkende i versaler eller indeholdende tegn og symboler, så kan det give dig problemer.

Bloggen Hubspot har i alt samlet 40 ugerninger, der med garanti vil få dig smidt ud af flere forskellige sociale netværk. Både Google+, Facebook, LinkedIn eller Twitter og Pinterest.

En anden måde at blive smidt ud af Facebooks dørvagte på kunne også være at lægge tvetydige billeder op. Denne kvinde har fået sit billede fjernet, fordi det ifølge Facebooks opfattelse strider mod reglerne. Mon ikke en robot eller censor har haft lidt for travlt?




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

SAP Project Manager

Centrica Energy

Senior Business Analyst

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Client Partner – Banking and Financial Services – BFS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere