Artikel top billede

Klaus Holse investerer i dansk cloudforhandler

De store ambitioner i nystartet cloud-forhandler bakkes nu op af både penge og erfaring fra den tidligere topchef i Microsoft.

CEO i softwareselskabet Simcorp og tidligere topchef i Microsoft, Klaus Holse Andersen, går nu ind som investor og rådgiver for sin tidligere Microsoft-kollega Jesper Grønbæk og hans et år gamle cloud-forhandler Adactit.

Med Klaus Holse Andersen på holdet understreger Jesper Grønbæk dermed sine - om man så må sige - skyhøje ambitioner for Adactit.

"Jeg er helt overbevist om at cloud er et meget vigtig teknologiskifte, som vil påvirke alle kunder og it-virksomheder og øge værdiskabelsen i alle led. Jeg har et mål om at vi er 100 medarbejdere om fem år. Det mål er realistisk, fordi vi udelukkende fokuserer på Microsofts cloud-platform, og den vil vi være de bedste på markedet til at levere," siger Jesper Grønbæk, der frem til opstarten af Adactit stod i spidsen for Microsoft Danmarks satsning på den cloud-baserede version af Office-pakken - kendt som Office 365.

Den erfaring bruger han nu til at få sine kunder til at komme op i skyen.

"Jesper er en rigtig pioner indenfor Microsofts cloud-verden, så da han kontaktede mig, var jeg ikke i tvivl om, at han havde fat i noget rigtigt. Potentialet i cloud løsninger er enormt for de fleste virksomheder og samtidig har Adactit stor fokus på at få kundernes ansatte til at adaptere teknologien, for at få fuldt udbytte af de produktivitetsgevinster cloud kan give, hvilket i mine øjne er den helt rigtige tilgang. Derfor har jeg besluttet at bruge lidt af mine midler og fritid på at hjælpe Adactit på vej til at realisere deres store ambitioner," lyder det i en kommentar fra Klaus Holse Andersen.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere