Købeguide: Sådan passer du bedst på din iPad

Læs her en guide til beskyttelse af din iPad - hvad enten det er cover, skal, sleeve, mappe-etui, taske, bære-etui eller beskyttelsesfilm til skærmen og/eller bagsiden, du er ude efter.

Annonce:
Annonce:
Hvad enten du har en ny iPad, en ældre iPad eller en iPad mini, så er det en god idé at anvende et beskyttende etui eller en taske for at minimere risikoen for at skade den.

Denne tablet-families elegante design gør, at man godt kan få lyst til at vise sin iPad frem, men de er ikke desto mindre sårbare over for mærker og ridser.

Derfor kan du her læse en gennemgang af de mest almindelige måder at beskytte sin iPad og få nogle gode bud fra hver kategori.

Det er ikke alle de anbefalede produkter, der kan fås på det danske marked, men hvis ikke de kan findes i en europæisk webbutik, kan de bestilles hjem fra USA.

Gode råd til indkøbet
Der er hundredvis af forskellige etuier og tasker til iPad på markedet fra tredjeparter, og de fleste findes både i udgaver til den almindelige iPad og til iPad mini.

Da tredje og fjerde generation af iPad har samme størrelse, så passer mange etuier til begge, selvom der er nogle få undtagelser.

Her kommer nogle få ting, du skal være opmærksom på, når du er på indkøb efter beskyttelse til din iPad.

Med hensyn til den almindelige iPad skal du være opmærksom på, at på nær mellem tredje og fjerde generation så har hver ny iPad-model lidt andre dimensionerne end den forrige.

Derfor er det ikke sikkert, at et etui eller en taske, der er designet til én model, passer til nogen andre modeller. Det gælder især i forhold til den første iPad.

Mange - men ikke alle - etuier til iPad 2 passer også til tredje generation. Etuier, der er lavet til tredje generation, bør også passe til iPad 2 og til den nyeste iPad (fjerde generation), men der er visse undtagelser.

Som om det ikke var forvirrende nok, så skal man også være opmærksom på, at etuier lavet specifikt til fjerde generation, dog muligvis ikke er kompatible med tredje generation:

Selv om de har samme dimensioner, så er Lightning-porten på den nyeste iPad meget mindre end den 30-pin dock-connector, der er på tredje generation, så hvis et etui har et hul i bunden til Lighting-porten, vil det ikke være stort nok til den ældre port.

Selv om det lyder som meget at tage højde for, så bare slap af: På de fleste etuiers emballage står der, hvilke iPad-modeller de fungerer sammen med.

Hvis du er i tvivl, om et specifikt produkt passer til din iPad, så sammenlign etuiets eller taskens størrelse med din iPads størrelse, spørg en medarbejder i butikken, læs kundeanmeldelser eller skriv en e-mail til producenten og spørg.

Da der indtil videre kun findes én model af iPad mini, så vil ethvert etui, der er designet til iPad mini, også passe til din mini, uanset hvilken udgave du har.

Når du er på indkøb efter et etui, der slutter tæt til din iPad, så sørg for, at det hverken blokerer dens højtaler, dock-connector eller Lightning-port, der sidder i bunden; dets mikrofon og stik til hovedtelefon, der sidder i toppen; dets kameraer for og bag (ved alle modeller på nær den originale iPad); og dets øvrige knapper - med mindre selvfølgelig etuiet er designet til, at man tager iPad'en ud af det, når man skal bruge den.

Hvis du er på indkøb efter en taske og du ser en, der hævdes at være perfekt til både iPad og netbooks, så bør du være mistænksom.

De fleste tasker, der hævdes at passe til begge dele, passer som regel dårligt til iPads, fordi iPads er meget tyndere end den typiske netbook og derfor vil komme til at svømme rundt i tasken.

Det samme gælder for iPad mini: Hvis en taske har en indbygget lomme, der er designet til iPad, vil denne lomme sandsynligvis være for stor til mini'en.

Artiklen fortsætter på næste side...


Annonceindlæg fra

Gør medarbejderne mere produktive med verdens bedste Office

Som erhvervsabonnement hos Telenor får din virksomhed gratis adgang til Microsofts topprofessionelle og cloudbaserede Office 365 i to år - samt alle fordelene af Telenors tætte partnerskab med en af Danmarks mest kvalificerede Office 365-specialister. Det giver alsidighed og tidsbesparende fleksibilitet i en grad, som tidligere har været forbeholdt de allerstørste virksomheder.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
IT-JOB
Project Manager
Laerdal Copenhagen A/S

Se flere it-job hos

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Athena IT-Group A/S
Sælger ydelser indenfor outsourcing, hosting, infrastruktur, software og systemer samt udlejning af hardware, software, drift og service.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

White papers
I dette white paper kan du læse om, hvad medarbejderne i dag forventer af dine...

I dette white paper kan du læse om Software AG's unikke tilgang til Intelligent Business...

I dette white paper kan du læse om de centrale egenskaber ved intelligente forretningsprocesser,...

 
Kommende events
CIO Executive Update
CIO Executive Update er kombinationen af oplæg fra en international top-CIO og muligheden for at netværke med andre CIOs og it-direktører gennem flere round tables om aktuelle emner.


Microsoft Office 365
Det cloud-baserede Office 365 er et af de mest succesfulde produkter fra Microsoft i de seneste år. Vi har allieret os med eksperter og cases, som kan give dig en konkret og koncentreret introduktion til det alsidige værktøj. Så tilbring en formiddag i selskab med Office 365 og se hvorfor produktet er så populært ? og hvordan it-afdelingen og brugerne høster fordelene i Office 365.


Hvordan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere?
Hvordan skal du tiltrække de bedste it-kandidater i fremtiden? Og hvilke kompetencer kommer virksomhederne fremover til at efterspørge?Log ind
x
E-mail
Kodeord