Artikel top billede

Så er HBO Nordic live - men med begrænset adgang

Lanceringen af HBO Nordic er blevet flere måneder forsinket, men nu er videotjenesten endelig klar til kamp mod Netflix, YouBio og ViaPlay. Det er dog kun få kunder, som lukkes ind ad gangen.

Den amerikanske streamingtjeneste HBO Nordic er langt om længe åbnet i Danmark. 

I første omgang er det dog kun få personer, som lukkes ind ad gangen. HBO Nordic skriver på sin Facebook-side:

"For at kunne levere en tilfredsstillende streaming oplevelse for alle har vi besluttet at åbne vores tjeneste for et begrænset antal abonnenter i dag og øge antallet uge for uge."

Det betyder, at det til at begynde med kun er kunder, som for nylig har købt et Samsung-produkt, der får adgang.

I en længere periode har den sydkoreanske elektronikproducent kørt en reklamekampagne, hvor der ved køb af især dyre fladskærme har fulgt en værdikode med til HBO Nordic.

Den kan nu veksles til adgang til den amerikanske videotjeneste.

Senere vil dørene gradvist åbne for de personer, som har tilmeldt sig HBO Nordics nyhedsbrev.

Låst i flere måneder

Lanceringen er blevet udskudt flere måneder, og HBO Nordic har offentligt undskyldt forsinkelsen og tilbudt en måned gratis til de personer, som tilmeldte sig streamingtjenestens nyhedsbrev.

Det lød umiddelbart som en flot gestus, men senere har det vist sig, at man er tvunget til at abonnere på HBO Nordic i minimum seks måneder.

Derfor er det ikke muligt udelukkende at få en måned gratis til at teste, om videotjenesten lever op til ens forventninger, og beslutte sig for at forlænge abonnementsperioden.

Konkurrenter som Netflix, YouBio og ViaPlay tilbyder modsat HBO Nordic alle en gratis prøveperiode.

Prisen for et abonnement på HBO Nordic er 79 kroner om måneden, og videotjenesten er et miks af film og egenproducerede tv-serier som Sopranos, Sex and the City, The Wire, Rome og Games of Thrones. 

Norske DinSide.no har allerede smugkigget på indholdet på HBO Nordic, som på filmsiden skuffer. Til gengæld er der hele 46 tv-serier at vælge imellem.

Du kan se video og fotos af, hvordan HBO Nordic fungerer på et Samsung-tv hos DinSide.no.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere