Artikel top billede

Så vildt satser Samsung på smartphone-markedet

Den sydkoreanske mobilfabrikant Samsung havde et jubelår i 2012, men det bliver endnu vildere til næste år.

Samsung tog i foråret titlen som den mest sælgende mobil-virksomhed fra Nokia, og i efteråret blev selskabet udråbt som leverandøren af den mest sælgende smartphone

Og nu vil skal der for alvor kul under kedlerne på Samsungs mobilfabrikker

For næste år agter Samsung således, at løfte sit mobil-salg med 20 procent fra 420 millioner enheder i år til 510 millioner telefoner i 2013.

Af de mange hundrede millioner telefoner vil det sydkoreanske
selskab sælge 390 millioner af de profitable smartphones, mens de resterende 120 millioner vil være mere budgetvenlige mobiltelefoner.

Det skriver Techspot

Nummer fire er på vej

Med den halve milliard solgte mobiltelefoner overgår Samsung den groggy finske mobilmastodont Nokia, som på smartphone-markedet storsatser på sit partnerskab med Microsoft.

Samsung har for alvor fået vind i sejlene med sin Galaxy-serie, hvor især 2'eren og 3'eren er blevet vel modtaget af såvel kritikere som markedet.

På rygtebørsen forlyder det, at 4'eren er på vej i foråret 2013.  

SIdeløbende med sin satsninger til Android-markedet, vil  Samsung også fokusere på at udvikle telefoner til Windows 8 i et mobilmarked, der efterspørger mobilenheder, der kan håndtere det lynhurtige mobile bredbånd, LTE, som også går under navnet 4G.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere