Artikel top billede

Fire gode gratis-produkter til din virksomhed

Læs her om fire gratis goder, der kan forbedre din bundlinje uden det overhovedet berører budgettet.

Computerworld News Service: Det bedste i livet er gratis: Knus og kram, måneskinsnætter og latter, der kommer helt nede fra maven.

Men det bedste i erhvervslivet har altid en pris, ved vi. 

Ikke altid.

Det viser sig, der findes masser af fremragende gratis goder til din virksomhed, og det drejer sig ikke kun om de gaver, man får, når man har betalt måske 15.000 kroner for at deltage i en konference.

Der er ting, der rent faktisk er gratis, såsom apps og tjenester, der er designet til at hjælpe små virksomheder til at øge produktiviteten - og forhåbentlig bundlinjen.

Her har vi samlet fire af vores foretrukne gratisprodukter til små virksomheder fra det forgangne år.

1. Gratis og nemt telefonmøde fra Speek

I 2013 behøver det ikke længere være dyrt og besværligt at afholde telefonmøder.

Det kan Speek sørge for. Denne gratis tjeneste (der kommer en Pro-version på et senere tidspunkt) giver dig en specialtilpasset webadresse, som deltagerne kan bruge til at tilmelde sig telefonmødet.

Der er endda også en side, der kan bruges til blandt andet at dele filer og udveksle beskeder.

2. Gratis Sharepoint-inspireret arbejdsområde fra Kerio

De fleste virksomheder kan drage nytte af et samlet sted, hvor man kan opbevare projekt-relaterede beskeder og dokumenter, og som kan sørge for, at samarbejdet er velorganiseret og tilgængeligt.

Hvis du ikke har råd til Microsoft SharePoint, så prøv Kerio Workspace Starter Edition, der indeholder 10 gigabyte delt lagerplads og understøtter et ubegrænset antal brugere og arbejdsområder.

Gratis onlinemøder og den nyttige app til firmakørslen

3. Gratis kilometertæller fra TripLog

Får du befordringsgodtgørelse per kørt kilometer?

Hvad enten det er din virksomhed, der betaler, eller Skat, der giver et fradrag, så har du brug for at holde styr på, hvor langt du kører.

Den gratis app TripLog GPS Mileage Tracker bruger din smartphones GPS til at registrere dine kørte kilometer og kan endda generere kørselsrapporter.

4. Gratis online-møder og fjernadgang fra TeamViewer

Selvom LogMeIn Free stadig er mit foretrukne værktøj til fjernadgang til min egen computer, så skærper den nyligt opdaterede TeamViewer 8 konkurrencen med nye funktioner.

Man kan ikke alene bruge den til fjernadgang men også til at afholde online-møder.

Og så er programmet heller ikke begrænset til pc'er: TeamViewer er tilgængelig til Android, iOS og Windows heriblandt Windows 8/RT.

Egentlig er programmet kun gratis til privat brug, men jeg sladrer ikke, hvis du ikke sladrer.

(Ideen bag den gratis udgave er selvfølgelig at lokke brugerne til at opgradere til en betalt udgave, der tilbyder endnu flere forretningsorienterede funktioner. Derfor mener jeg, at det er helt rimeligt i det mindste at prøve programmet i kraft af den gratis udgave.)

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere