Rygterne syder: Kommer der en Facebook-mobil i morgen?

I morgen vil Facebook præsentere pressen for en nyhed. Der gættes på, at det er tale om en stor mobil-nyhed.

Annonce:
Annonce:

HTC har tidligere samarbejdet med Facebook om en smartphonen ChaCha, der udover at bære et blinkede Facebook-logo også skulle være bedre til at dele indhold på Facebook.

Journalister fra hele verden blev i sidste uge inviteret til en "særlig begivenhed", der i morgen finder sted i Facebooks hovedkvarter i Silicon Valley.

Det er endnu uvist, hvad Facebook ønsker at præsentere for pressen.

Men meget tyder på, at der er tale om en større produktlancering, og ifølge det hedeste rygte vil Facebook præsentere en særlig Facebook-telefon, der længe kun har eksisteret som et eksotisk rygte i den internationale teknologiverden.

Zuckerberg har tidligere afvist
For få uger siden nævnte ComON Facebook-telefonen som et af de nye banebrydende gadgets, vi håber vil se dagens lys i 2013.

Men Facebook-stifteren Mark Zuckerberg har ved flere lejligheder afvist, at Facebook er i gang med at bygge en smartphone.

På trods af afvisningerne er folk dog blevet ved med at råbe "ulven kommer". Det er sket så ofte, at der er god grund til at forholde sig skeptisk, når rygtesmedene nu igen galer op om, at Facebook-telefonen kommer. 

Men ifølge Techcrunch-bloggeren MG Siegler kan det meget vel vise sig, at de folk der tidligere har råbt ulven kommer, alligevel ender med at få ret.

Kilder peger på mobil-nyhed
På Techcrunch skriver Siegler nemlig, at Facebook ifølge hans kilder rent faktisk vil præsentere en større mobil-relateret nyhed i morgen.

Der er ikke nødvendigvis tale om en rendyrket Facebook-telefon. Muligvis vil der være tale om en telefon, der kører et styresystem, som er helt eller delvist udviklet af Facebook, men hvor hardwaren er produceret af en allerede eksisterende smartphone-producent.

Eksempelvis skrev nyhedsbureauet Bloomberg sidste år, at HTC angiveligt samarbejder med Facebook om at lancere en Facebook-telefon.

Og netop HTC har tidligere produceret Android-smartphonen ChaCha, der blev til i samarbejde med Facebook.

ChaCha-smartphonen var udstyret med et lille blinkende Facebook-logo samt et fysisk tastatur, der skulle gøre det lettere at skrive sms-beskeder og statusopdatering på Facebook. Men telefonen tiltrak sig dog kun begrænset opmærksomhed, hvilket sandsynligvis skyldes, at den grundlæggende ikke adskilte sig synderligt fra de fleste andre Android-smartphones på markedet.

Artiklen fortsætter på næste side...


Annonceindlæg fra

Gør medarbejderne mere produktive med verdens bedste Office

Som erhvervsabonnement hos Telenor får din virksomhed gratis adgang til Microsofts topprofessionelle og cloudbaserede Office 365 i to år - samt alle fordelene af Telenors tætte partnerskab med en af Danmarks mest kvalificerede Office 365-specialister. Det giver alsidighed og tidsbesparende fleksibilitet i en grad, som tidligere har været forbeholdt de allerstørste virksomheder.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
IT-JOB
Software Architect/Lead Developer
Radiometer Medical ApS

Se flere it-job hos

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

White papers
I dette white paper kan du læse om, hvad medarbejderne i dag forventer af dine...

I dette white paper kan du læse om Software AG's unikke tilgang til Intelligent Business...

I dette white paper kan du læse om de centrale egenskaber ved intelligente forretningsprocesser,...

 
Kommende events
CIO Executive Update
CIO Executive Update er kombinationen af oplæg fra en international top-CIO og muligheden for at netværke med andre CIOs og it-direktører gennem flere round tables om aktuelle emner.


Microsoft Office 365
Det cloud-baserede Office 365 er et af de mest succesfulde produkter fra Microsoft i de seneste år. Vi har allieret os med eksperter og cases, som kan give dig en konkret og koncentreret introduktion til det alsidige værktøj. Så tilbring en formiddag i selskab med Office 365 og se hvorfor produktet er så populært ? og hvordan it-afdelingen og brugerne høster fordelene i Office 365.


Hvordan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere?
Hvordan skal du tiltrække de bedste it-kandidater i fremtiden? Og hvilke kompetencer kommer virksomhederne fremover til at efterspørge?Log ind
x
E-mail
Kodeord