Artikel top billede

(Foto: Tom McCorkle)

Den ultimative Mac-oplader er klar til danske kunder

Plugbug er en smart oplader, der kan forvandle din Macs strømforsyning til en iPad-oplader.

Efter lang ventetid er den geniale Mac-oplader Plugbug langt om længe klar til brug i Danmark.

Opladeren, der er produceret af virksomheden Twelve South, kan forvandle din Mac-oplader til en "to-i-én" oplader, der også kan oplade din smartphone eller tablet.  

Plugbug kom på markedet allerede i 2011, hvor vi også anbefalede den her i spalterne. Men først nu er den kommet i en international version ved navn Plugbug World, hvor der blandt andet medfølger et stik, der passer til danske stikkontakter.

Forvandler din Mac-oplader

Plugbug påhæftes toppen af din Macbook-oplader og udstyrer hermed opladeren med en USB-port, der kan bruges til at oplade en ekstra enhed. Eksempelvis din iPhone eller iPad. 

På denne måde kan du oplade to enheder, selv om du kun har adgang til et enkelt strømstik, og når du skal ud at rejse, behøver du kun at tage en enkelt oplader med i din taske.

Den nye internationale version af Plugbug er endda endnu mere perfekt som rejseledsager, fordi den har fem medfølgende stik, der sikrer, at den kan bruges i de fleste af verdens stikkontakter.

Optimal iPad-opladning

Plugbug oplader med 10 watt, som det kræves, hvis din iPad skal oplades med optimal hastighed, mens iPhone-opladeren lader op med 5 watt - ligesom det er tilfældet med din computers usb-port.

Twelve Souths hjemmeside kan Plugbug World købes for cirka 250 kroner (45 dollar). Her skal du dog betale yderligere 30 dollar i forsendelse til Danmark, og det kan derfor godt betale sig at vente på, at den dukker op i danske butikker eller Amazon.co.uk, der har gratis forsendelse til Danmark.

Læs også:
 

Undgå kuffert-kaos: Den perfekte gadget til din næste forretningsrejse

Undgå at løbe tør for strøm: 10 lækre bærbare opladere til din tablet

Forårsferie? Sådan undgår du at få lokumspladsen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere