Artikel top billede

Denne mand skal stå i spidsen for it i Region Syddanmark

Region Syddanmark har fundet en ny it-direktør. Han er manden, der skal sikre en smidig sygehusdrift i Sønderjylland og på Fyn.

Læs også:
Masseflugt fra regionerne: Top-CIO'er siger op på stribe

Top-chef: Derfor smutter top-CIO'er fra regionerne

Sønderjylland og Fyn har fået en ny mand i spidsen for it-afdelingen.

Det er Søren Lindgaard, som skal være chef for Regional IT, der er én af de to overordnede it-afdelinger i Region Syddanmark.

Afdelingen har ansvaret for at servicere og drive it-løsningerne i regionen.

Søren Lindgaard starter sit nye arbejde den 1. marts.

Han overtager jobbet fra den nuværende it-direktør Jan Topp Rasmussen, der forlader stillingen for at blive it-direktør i Skat.

Søren Lindgaard kommer fra en stilling som direktør for TDC's IT Delivery, men han arbejdede det meste af 2012 som midlertidig leder i Region Syddanmarks it-udviklingsafdeling, så han er ikke helt fremmed over for opgaverne i Syddanmark.

Det er da også et af argumenterne for at ansætte ham.

"Søren Lindgaard har været med til at definere og beskrive vores it-stab, og derfor har han et indgående kendskab til den måde, som vi gerne vil arbejde på. Det gør ham til et oplagt valg, og derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at han sammen med resten af it-staben vil kunne løse opgaven til stor tilfredshed for vores sygehuse, institutioner og funktioner i regionshuset," siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen om ansættelsen.

Ansvar for sygehusdriften

De primære arbejdsopgaver vil være, at servicere regionens fem sygehusenheder samt en lang række sociale institutioner.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde i afdelingen i 2012, og jeg har ikke været i tvivl om, at jeg gerne ville tilbage. Vi står i afdelingen med et kæmpe ansvar, som vi skal leve op til, og det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan honorere, siger Søren Lindgaard.

Den nye it-direktør har tidligere arbejdet i virksomheder som TDC, B&O og Dansk Supermarked.

Læs også:
Masseflugt fra regionerne: Top-CIO'er siger op på stribe

Top-chef: Derfor smutter top-CIO'er fra regionerne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere