Artikel top billede

Utilfredse kunder: 3 har længe ignoreret problem med tabte sms-beskeder

Vrede 3-kunder hævder, at teleselskabet har kendt til et problem med tabte sms-beskeder gennem flere måneder.

Teleselskabet 3 har længe kendt til det problem med selskabets 4G-net, der gennem den seneste tid har sendt mange kunders sms-beskeder ud i intetheden. 

Det hævder 3-kunden David Friderichsen. Han er en af flere 3-kunder, der oplyser til ComON, at de allerede gjorde 3 opmærksom på problemet sidste år.

David Friderichsen har både oplevet problemet med sin arbejstelefon, en Nokia Lumia 920, og med den iPhone 5, som han bruger privat. 

3 til kunde: Det er Nokias problem
Han kontaktede 3 første gang i december, da han oplevede, at der var sms-beskeder, som gik tabt eller først ankom med flere dages forsinkelser, når han brugte sin Nokia Lumia 920.

"Men 3's kundeservice fortæller mig, at problemet ikke ligger hos dem, men at det er en software-fejl på telefonen. Det er på trods af, at problemet ikke opstod på andre netværk, og at en af mine kolleger har oplevet præcis det samme med en Samsung Galaxy," siger David Friderichsen til ComON.

David Friderichsen fortæller desuden, at han og flere andre løbende siden december har påtalt problemstillingen på 3's Facebook-side.  

En anden 3-kunde fortæller samme historie og oplyser følgende i en mail til ComON:

"3's kundeservice har spist os af med, at det var Nokia og Samsungs problem. Og ja, nu er vi snart på tredje måned, hvor vi ikke kan stole på, at de sms-beskeder, der sendes til os, rent faktisk når frem," skriver 3-kunden.

Men hos 3 hævder pressechef Stine Green Paulsen, at selskabet først fik øjnene op for problemet, da ComON og efterfølgende en lang række kunder gjorde dem opmærksom på problemet i sidste uge. 

I første omgang lød selskabets forklaring til ComON, at der sandsynligvis blot var tale om en mindre overbelastning af 4G-nettet.

Men senere måtte 3 erkende, at problemet var mere omfattende end som så.

3: Vi efterprøver altid 
Stine Green Paulsen fortæller, at 3 altid efterprøver det, når kunder kommer med denne type henvendelser.

"Men hvis vores test ikke viser noget, og det kun er en eller to kunder, der oplever det, så antager vi, at det skyldes en fejl med kundens telefon," siger hun. 

Stine Green Paulsen vil dog ikke afvise, at de pågældende kunder rent faktisk har oplevet sms-problemet, lang tid før 3 selv begyndte at tage det alvorligt.

"Men det er svært for mig at sige, hvad der er tilfældet i denne konkrete situation. Det kan jo også være, at der rent faktisk har været et problem med deres telefoner," siger hun.

Tirsdag formiddag oplyste 3, at sms-problemet nu skulle være løst.

Læs også:

Godt nyt til 3-kunder: Sms-koks er endelig blevet rettet

3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse 

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Mobilselskabet 3: Sådan live-chatter vi med kunderne




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere