Artikel top billede

Ugens app: Så let er det at designe din egen iPhone-baggrund

Du har ikke brug for Photoshop. Med en ny app er det lynhurtigt at skabe sin egen farverige iPhone-baggrund.

Vil du gerne have en unik baggrund til din iPhone, men rækker evnerne ikke helt til at tage storslåede naturfotos eller til at lave store Photoshop-tryllerier? 

Så kan løsningen være at downloade app'en Deko, hvor du med nogle få strøg på iPhone-skærmen kan designe din helt egen baggrund.

Når du åbner Deko første gang, har den lavet en baggrund i et helt tilfældigt mønster og farve til dig.

Ønsker du ikke denne baggrund, kan du ændre på den ved at stryge din finger til venstre på telefonens skærm.

Swipe dig til en ny baggrund

Trækker du fingeren en anelse til venstre, vil app'en justere lidt på baggrunden. Eventuelt ændre lidt i farvenuancerne.

Men jo længere du trækker til venstre, jo mere drastiske bliver ændringerne, og stryger du fingeren hele vejen fra venstre mod højre, vil app'en danne et helt nyt mønster. Fortryder du, kan du stryge fingeren mod højre, og app'en vil hoppe tilbage til den forrige baggrund.

Det er ret sjovt at skabe nye baggrunde på den måde, og det er en let måde at give et din iPhone et frisk pust med jævne mellemrum.

Deko findes indtil videre kun til iPhone og er gratis, hvis du blot ønsker at fjolle lidt rundt med app'en. Men du skal dog lave et såkaldt in-app-purchase til 13 kroner, hvis du efterfølgende vil have mulighed for at gemme dine baggrunde i høj kvalitet.

Deko kan hentes her

Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til at sende os en mail




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere