Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Microsoft lokker: Få Office helt gratis

Softwarefirmaet tilbyder Windows 8 til spotpris for at få pc-firmaer til at bruge operativsystemet på deres touch-computere.

I januar sluttede opgraderingstilbuddet til Windows 8, men pc-producenter kan stadig få Microsofts operativsystem meget billigt. Microsoft forlanger kun 30 dollar eller omkring 160 kroner for Windows 8 og Office-pakken, hvis pc-producenter installerer den på computere med touchscreens på mindre end 10,8 tommer. Det skriver Wall Street Journal. Den normale pris for OEM-udgaven ligger på 120 dollar.

Microsoft tilbyder også rabatter til computere med større skærme, men her er der ikke en gratis Office-pakke.

De store rabatter skal sætte gang i salget af Windows 8 og hjælpe det nye operativsystem med at vinde udbredelse på de helt små computere med touch og tablet-pc'er med tastatur. Det kan betyde, at de mobile produkter kan sælges til stort set samme pris som Android-enheder.

Mange af de nye billige modeller med Windows 8 kan være klar til august, hvor skoleåret starter igen i USA.

Microsoft vil ikke selv bekræfte rabatterne over avisen, men pc-firmaet Asus fortæller, at der er startet flere initiativer, som skal sætte gang i salget af notebooks, netbooks og Eee-pc'er med Windows 8.

Det er ikke kun Android, der er en trussel mod Windows 8. Google har også sin mobile Chrome-platform, og der er netop introduceret en ny Chromebook i luksus-segmentet. En Samsung Chromebook til 249 dollar er det bedst sælgende produkt i sin størrelses-klasse på Amazon.

Den taiwanesiske nyhedstjeneste Digitimes melder også om store rabatter på Windows 8. Her lyder meldingen ligeledes, at Microsoft kaster en gratis Office-pakke med i handlen, hvis pc-producenter installerer Windows 8 på touch-computere med små skærme.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere