Artikel top billede

Betjen alle dine Bluetooth-gadgets med Ego! Smartmouse.

Smart mus kan både styre din pc og stuens fladskærm

Ego! Smartmous lader dig tage din identitet med fra computer til computer.

Den gode gamle computermus har fået en knivspids innovation i nyt projekt på Kickstarter.com.

Et firma søger kapital til at gøre det muligt hurtigt og problemløst at bruge den samme trådløse mus til hjemmets mange gadgets.

Ego! Smartmouse ligner som udgangspunkt en traditionel skrivebordsmus, men i musemaven gemmer sig Bluetooth-teknologi og hukommelse, så man kan tage sin "identitet" med sig fra gadget til gadget. Tanken er, at alt der kan tilgås via Bluetooth, kan tage imod input fra den smarte mus. I teorien skulle man altså kunne betjene både sin pc, sin bærbare og sin spillekonsol med samme enhed. Og overføre filer mellem enhederne trådløst via musen. Musen findes med mellem to og otte GB flash hukommelse - og ekstra plads i skyen.

Læs mere om Ego! Smartmouse og opfinderne hos Laura Sapiens via Kickstarter.

Brug den foran fjerneren

Men Ego! Smartmouse skal ikke kun opfattes som en universel fjernbetjening.

En anden kernefunktion er, at musen både skal fungere på skrivebordet - og håndholdt foran for eksempel fjernsynet som man kender fra de moderne spilkonsoller.

Det vil sige med indbygget accelerometer, kompas, gyroskop, berøringsfølsom sensor og kamera.

Musen er bygget på et Linux OS og skulle både være pc- og Mac-kompatibel.

Eftersom musen kommer til at indeholde en del personlige informationer, vil det også blive muligt at fjernlåse den, hvis den falder i andres hænder. På samme måde som det kendes fra Apples "Find My iPhone".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere