Artikel top billede

Nets lukker tjeneste: Nu skal din NemID Erhverv på plads

Den oprindelige medarbejdersignatur lukker og slukker. Se, hvordan du får NemID Erhverv nemmest på plads.

Læs også;

Her er NemID til erhvervslivet

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen

Nu er det endelig slut med den gamle medarbejdersignatur.

Det fortæller kommunikationskonsulent i Nets Ulrik Marschall.

Derfor skal virksomheder, der fortsat benytter den oprindelige digitale medarbejdersignatur, have udskiftet denne med NemID Erhverv inden den 30. juni 2013, som bliver skæringsdatoen.

Efter denne dato kan man ikke længere logge på selvbetjening og administrere sine digitale medarbejdersignaturer, man kan ikke flytte sine nuværende signaturdata til NemID til erhverv, og så kan digitale signaturer ikke længere fornys.

Allerede udstedte signaturer vil dog virke, indtil de udløber, oplyser Nets, der ligeledes anbefaler, at man gennemfører flytteforløbet inden lukningen, da det er langt lettere at gennemføre dataflytningen end at starte forfra.

Læs også hvordan du får du din tvungne digitale postkasse klar til tiden.

En lang digital rejse

I juni 2012 proklamerede Digitaliseringsstyrelsen, at NemID Erhverv var klar til brug.

Dengang var løsningen halvandet år forsinket.

Systemadgangen for 130.000 virksomheder skulle ellers planmæssigt været rullet ud i december 2010.

I 2011 lød meldingen at leverandøren, Nets-selskabet DanID, måtte udskyde lanceringen, fordi firmaet havde undervurderet hvor mange ressourcer, der skulle bruges på opgaven, samtidig med, at flere statslige myndigheder ikke havde implementeret den nødvendige applet.

Derefter var det planen, at NemID Erhverv skulle rulles ud til virksomhederne i efteråret 2011, men løsningen blev altså først klar sidste sommer.

Læs også;

Her er NemID til erhvervslivet

NemID til erhvervslivet forsinket igen, igen, igen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere