Artikel top billede

Den hidtil største smartphone fra Samsung er Galaxy Note med 5,3 tommers display.

Kæmpe-telefoner fra Samsung i denne måned

Du har brug for store lommer til Samsungs nye Mega-smartphones. Den største model har en 6,3-tommers skærm.

I de kommende uger vil Samsung præsentere sine første smartphones i Galaxy Mega-serien. Det er bloggen Sammobile.com, der har afsløret de første detaljer om telefonerne. Som navnet Mega antyder, har de nye modeller et meget stort display.

Den største model er Galaxy Mega 6.3, som er udstyret med en 6,3-tommers PLS-HD-skærm. Den er altså endnu større end Ascend Mate fra Huawei, der kom i januar.

Ascend Mate har en skærm på 6,1 tommer, og hele telefonen måler 16,3 centimeter i længden og 8,5 centimeter i bredden. Så det er lidt af en basse at holde op til øret.

De nye gigant-smartphones udvisker grænsen mellem smartphones og tablet-pc'er. Indtil nu har det været sådan, at alt over syv tommer blev regnet som en tablet-pc, mens alt under denne størrelse "kun" er en smartphone.

Men grænsen er altså hårfin mellem en telefon som Galaxy Mega 6.3 med 6,3-tommers skærm og en tablet-pc som Galaxy Tab med 7-tommers display.  

Den kommende Galaxy Mega topmodel har to kameraer (8 megapixel bag, 2 megapixel front) og en dual-core processor med 1,7 GHz samt 1,5 GB hukommelse.

Den måler 16,7 x 8,8 x 0,79 centimeter og er dermed altså en smule større end Ascend Mate.

Ifølge bloggen kommer Galaxy Mega 6.3 i midten af maj i sort, mens en hvid udgave kommer en smule senere.

Samsung kommer også med en lidt mindre telefon, Mega 5.8, der måler 16,4 x 8,3 x 0,97 cm. Den har en 5,8-tommers skærm med en opløsning på 960 x 540 billedpunkter.

Begge modeller skal køre med Android 4.1.2 eller 4.2.2 og benytte Samsungs egen UX brugerflade.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere