Artikel top billede

Så sker det: Danmarks største it-messe skudt i gang

Computerworld Expo 2013 tiltrækker over de næste to dage flere tusinde danskere fra it-og telebranchen. Du kan stadig nå at deltage i den gratis it-messe.

Det kan godt være, at Danmark er et lille land, men brugen af it er og skal fortsat være i verdensklasse. 

Det er baggrunden for, at it-messen Computerworld Expo onsdag og torsdag afholdes for syvende gang. I år finder den sted i Lokomotivværkstedet i København.

Der ventes flere end 2.500 besøgende til it- og telemessen, hvor 35 talere og syv paneldebatter over de to dage sætter fokus på muligheder, udfordringer og gode erfaringer med brugen af it- og teleløsninger.

Computerworld Expo 2013 har 80 udstillere, der viser nye it-løsninger frem, der er en eksklusiv CIO Lounge for it-topledere og hele tre scener, hvor du kan følge de forskellige aktiviteter.

Det kan du opleve

Mød blandt andre Jon Froda, medstifter af danske Podio, der sidste år blev opkøbt af it-giganten Citrix, og Niels Hartvig, grundlægger af det danske CMS Umbraco, der har global succes.

Du kan også høre talere fra virksomheder som IBM, Google, Danske Bank og TDC.

It-chef Henrik Bidstrup fortæller om erfaringerne med at rykke flere tusinde mailkonti i skyen, og i vores særlige CIO Lounge taler sværvægtere som Adrian Samareanu, global CIO i Volvo, og Torben Bonde, global CIO i Vestas.

Paneldebatterne kommer vidt omkring; hør om fremtidens datacenter, consumerization, cloud, business process management, big data og aktuelle sikkerheds-problemstillinger.

Fokus på tele-løsninger

Sideløbende med Computerworld Expo finder Teledagene sted. Her får du et indblik i fremtidens televerden og i trends som mobility og unified communication. 

Du kan blandt andet høre om unified communication i Cowi, der anvendes af 6.000 brugere på globalt plan, om fremtidens mobile netværk, og du kan se nærmere på de nyeste gadgets-trends.  

En af de vigtigste formål med en stor dansk it-messe er, at du kan netværke, møde potentielle kunder og samarbejdspartnere - og måske en kommende arbejdsgiver.

I forhold til det sidste er der i dag fra klokken 15 adgang for studerende til vores it-karriere-område, hvor der også serveres gratis øl og pølser.

Det er gratis at deltage i Computerworld Expo 2013, og der er gratis parkering ved konferencestedet.

Du kan tilmelde dig her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere