Artikel top billede

Overblik: Her er Danmarks it-elite - få inspiration og viden

Computerworld Expo 2013: Danmarks største it-messe blev besøgt af nogle af de bedste og mest innovative it-folk i Danmark. Se her, hvad du kan lære af dem.

Computerworld Expo 2013: Mere end 2.000 gæster fra den danske it-branche besøgte onsdag og torsdag Danmarks største it-messe, Computerworld Expo 2013, i Lokomotivværkstedet i København.

Her fik de mange gæster lejlighed til at netværke, få inspiration samt møde massevis af nye kontakter og mulige it-leverandører.

Gæsterne fik også mulighed for overvære og diskutere en hel stribe oplæg og paneldebatter med deltagelse af en række af Danmarks absolut førende og mest innovative it-folk.

Gik du glip af noget?

Klik videre og læs reportager og interviews og se flotte billeder fra Computerworld Expo 2013.


Internet of things: Så vildt bliver det
Teknologi og internettet rummer uanede mænger af muligheder, som kun venter på at blive samlet op - golf, køer og en kaffemaskine er blot starten.


Galleri: Tag med bag kulisserne på Danmarks største it-messe
Computerworld Expo 2013 er fuld sving. Tag med indenfor på Danmarks største it-messe.


Google: Sådan får du bugt med dine elendige arbejdsgange
Ansatte i mange danske virksomheder plages af elendige og gammeldags arbejdsgange. Løsningen ligger lige for, mener Google. Se den her.


Danske Tradeshift: Her er hemmeligheden bag vores succes - vi har en piratkultur
Se hemmeligheden bag den danske e-faktura virksomhed Tradeshifts globale succes.


Dansk it-succes: Derfor skal du lade brugerne bestemme selv
Tag en dyb indånding. OG giv så din slutbruger friere tøjler. Og tjen kassen. Her er vinderformularen ifølge Jon Froda, der er medstifter af Podios.


Stort dansk CMS sendes i skyen: Nye vilkår for ansatte
Interview: Det danske Umbraco CMS skifter fra lokal installation til skyen. Det betyder samtidig en helt ny forretningsmodel for de 10 danske kodedrenge, der bygger CMS.


Her kan du (måske) tjene kassen på din app
Det er svært at få kommerciel succes som app-udvikler, men milliarderne gemmer sig ude i markedet, hvis man bare fokuserer det rette sted.


Derfor står fremtiden i mobilitetens tegn
Dansk succes-iværksætter mener, at fremtidens vigtigste værktøjer er drevet af to helt afgørende ting, som man bare skal have styr på.


Sådan kan cloud blive Danmarks nye vækst-motor
Klumme: Danmark har en hel stribe naturlige fordele, der gør, at vi kan blive førende i verden inden for cloud computing. Se dem her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere