Artikel top billede

Kaffe-milliardær skyder millioner i ny forhandler

Topsælger fra det københavnske jetset fortsætter sin gamle forretning i nyt regi. Startkapitalen kommer fra kendt kaffe-milliardær.

Kun godt en måned efter sin exit fra den nordsjællandske forhandler Comm2ig starter topsælgeren Jesper Ravn nu sin egen hardware-forhandler. Den nye virksomhed, eGISS, tager tråden op fra Jesper Ravns tidligere job i Comm2ig, som han forlod i sidste måned.

Startkapitalen kommer blandt andet fra "kaffe-milliardæren" Kim Vibe-Petersen, der i sin tid grundlagde sin formue ved salg af kaffemaskiner i selskabet Scanomat.

Jesper Ravn ønsker ikke at sætte tal på, hvor mange penge der er skudt i det nye projekt, men bekræfter, at der samlet set er tale om et tocifret millionbeløb. Han vil heller ikke løfte sløret for, hvordan ejerskabet af den nye forhandler er skruet sammen.

eGISS vil fokusere på hardware-management og datacenter-ydelser med salg og levering af brugertilpassede pc-løsninger til især "store internationalt orienterede kunder", som han udtrykker det. Målet er at blive den førende leverandør på området indenfor de næste fem år.

Han erkender, at planerne for eGISS langt hen ad vejen svarer til det job, som han netop har forladt, hvor Jesper Ravn var leder af Comm2igs afdeling for salg til globale kunder.

"Det koncept, som min forretningsenhed (i Comm2ig, red.) havde succes med tidligere, har vi gjort endnu skarpere. Vi skal ud og lave globale deployment-løsninger til store internationale virksomheder, hvor man vil have standardiseret tingene, hurtigt leveret og helst klargjort, så løsningerne er tilpasset slutbrugerne. Det er det, vi excellerer i," siger Jesper Ravn.

Han ønsker ikke at kommentere, hvorvidt han tager sine gamle kunder fra Comm2ig med sig over i det nye koncept.

"Jeg vil sige det sådan, at vi har en forretning, som vi kan gå i gang med nu, allerede kort tid efter, at vi er startet. Vi har fået en flyvende start, og vi har pivende travlt," siger Jesper Ravn.

eGISS har allerede ansat 10 medarbejdere, som tager sig af logistik, kundeservice, projektledelse og administration. Heraf er "et par stykker" fulgt med fra Jesper Ravns gamle team hos Comm2ig.

"Der er kun én sælger i eGISS. Det er ham, du taler med nu. Lige nu har vi de folk, der skal til for at håndtere forretningen. Det er ikke, fordi vi ikke vil være flere, men vi er ikke ude aktivt og rekruttere," siger Jesper Ravn.

I den brede del af offentligheden er investoren Kim Vibe-Petersen blandt andet kendt for sit nære forhold til kongehuset. Han har blandt andet udlånt sin private lystyacht til kronprinseparret, ligesom Janni Spies hører til i den nære vennekreds.

Også Jesper Ravn har tilknytning til jetset-delen af dansk erhvervsliv i kraft af sit ægteskab med Rigmor Zobel, der blandt andet sidder i bestyrelsen for rekrutteringsfirmaet Proactme.

Læs mere:

Topsælger forlader Comm2ig
Rygtet talte sandt: Comm2ig-profil går til Edgemo
Comm2ig-udbrydere starter ny forhandler
Forhandler dropper partnerskab med nyfusionerede Comm2ig




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere