Artikel top billede

Danmarkspremiere på 3G-sammenlægning kiksede

Opdateret klokken 15:15: Danskerne kunne alligevel ikke slå øjnene op til et sammenlagt 3G-netværk denne morgen. Læs hvorfor her.

Som de første i Danmark skulle aalborgenserne denne morgen være vågnet op til sammenlagt Telenor-Telia 3G-net.

Læs mere om det her.

Sammenlægningen, der skulle være foregået i nat, måtte nemlig afblæses, fortæller Telenor.

"Vi lukker jo ned for 3G-netværket under operationen, og det er derfor, vi gør det om natten. Men der var nogle tekniske problemer, der gjorde, at vi ikke ville kunne nå at blive færdige til aalborgenserne slog øjnene op i morges. Så i stedet for at de skulle vågne op til kun 2G, valgte vi at udskyde," lyder det fra Telenors kommunikationsrådgiver Tom Lehn-Christiansen.

Han kan ikke lige gå i detaljer med de tekniske problemer, der drillede.

Men han understreger, at kundernes "normale" 3G virkede i morges. Der burde derfor ikke være kunder, der har lidt nød, selv om de nu må vente på den forbedrede og lovede 3G-dækning.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lykkedes, men vi vil hellere vente og sikre en god kundeoplevelse end at forcere noget igennem," lyder det fra Tom Lehn-Christiansen.

Han fortæller til Computerworld, at det bliver gjort et nyt forsøg på 3G-sammenlægning i Aalborg Centrum i nat.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere