Artikel top billede

Danske it-netbutikker ryster på hovedet: Vi vil ikke sælge sexlegetøj

Danske netbutikker har svært ved at se logikken i at sælge it-udstyr og sexlegetøj side om side.

Selv om svenske Netonnet nu vil til at sælge sexlegetøj side om side med deres it-produkter og forbrugerelektronik, er det ikke en idé, som frister de klassiske danske it-netbutikker Proshop og Computersalg.

Hos Proshop er direktør Morten Duch meget skeptisk over for den svenske netbutiks træk og afviser fuldstændigt, at Proshop vil tage sexlegetøj ind i butikken.

"Det hænger ikke sammen med vores øvrige sortiment. Når vi udvider sortimentet, kigger vi på, hvad der er relateret. Vi synes, det er vigtigt at have en profil, og for os er det it-sortimentet. Vi synes, at sexlegetøj er for meget på kant med det," siger han.

Heller ikke Kim Rand, direktør for Computersalg, kan se ideen i at sælge erotiske produkter i sin online it-forretning.

"Det bliver ikke hos mig," siger han og morer sig lidt ved tanken om, hvilke problemer det vil kunne give med garanti- og returhåndtering af sexlegetøj.

"Jeg kunne lige se mine teknikere sidde og teste brugt sexlegetøj for at se, om det virkede," griner han og bliver alvorlig igen.

"Men nej. Vi har ingen planer om at skulle til at sælge sexlegetøj. Det ligger uden for vores fokus. Vi har en smule husholdningsprodukter inde. Men ellers er vi meget fokuseret på it," slår Kim Rand fast.

Læs mere:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere