Artikel top billede

Ugens app: Uundværlig app for kaffe-elskeren

Kan de lave lækre apps i Kasakhstan? Jep.

Der er ikke meget jantelov over udviklerne af en flot kaffe-app til Apples iPad.

App'en hedder slet og ret: Great Coffee App.

Greatcoffeeapp.com er lavet af en gruppe udviklere fra Kasakhstan, og de har ret i, at app'en er ganske "great".

Der er tale om en app for kaffeafficionados, der gerne vil lære lidt mere om deres favorit drik - og lære at lave den til perfektion. Men grønne mokka-drikkere kan også finde inspiration. I alt har app'en forklaringer og video-gennemgange af 16 velkendte kaffedrikke (se listen i faktaboks).

En række erfarne baristaer har hjulpet med at lave demonstrationerne, og der er kælet lige så meget for designet, som der er blevet kælet for kaffebønnerne. Blandt med specialkomponeret musik og knivskarpe fotografier, der udnytter Retina-skærmen. Brugerfladen udnytter også mediet. For eksempel skærer man kaffekopper over og får et overblik over koppens indhold ved at swipe.

App'en findes kun til iPad. Den koster lidt penge, men det er trods alt lidt mindre end en god kop kaffe ude i byen (3 dollar).


Hver uge anbefaler ComON dig en ny app til iOS, Android eller Windows Phone. Se dem alle her. Har du et forslag til en app, vi bør skrive om, er du velkommen til atsende os en mail.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere