Artikel top billede

Medier: Apple kommer med ny gratis musiktjeneste i næste uge

Apple har Spotify i sigtekornet, og i næste uge trykkes der på aftrækkeren.

I næste uge vil Apple løfte sløret for en ny gratis musikstreaming-tjeneste, der skal tage kampen op med blandt andet Spotify. 

Det skriver nyhedsbureauet Bloomberg.

Tidligere på ugen kunne også New York Times berette, at Apple efter lang tids forhandling har lukket en aftale med det amerikanske pladeselskab Warner Brother, der skulle bane vejen for den nye tjeneste.

Lanceres med iOS 7

Lanceringen vil ske i forbindelse med Apples Developerkonference i San Francisco i næste uge, og ifølge Bloombergs kilder vil præsentationen finde sted den 10. juni.

Tjenesten vil formodentligt blive en integreret del af den næste generation af Apples nye mobile styresystem iOS 7, som også vil blive præsenteret på developer-konferencen.

Derfor skal vi heller ikke forvente, at tjenesten bliver tilgængelig for den brede offentlighed, før til efteråret, hvor iOS 7 forventes at blive frigivet 

Ifølge Bloomberg ønsker Apple at gøre tjeneste gratis for brugerne, og tjenesten skal finansieres via Apples iAd-annoncesystem.

En model der også kendes fra Spotify, der både tilbydes som en gratis reklamefinansieret og som en betalingsudgave uden reklamer og med flere funktioner.

Der er dog ikke taler om en afløser for iTunes. Tjenesten vil være tæt integreret med iTunes, så en person først kan høre en sang på streamingtjenesten og efterfølgende købe den til download på iTunes.

Læs også:

Store ændringer på vej i iOS 7: Apple kæmper for at blive færdig 

Bliver Apples nye styresystem en gentagelse af Coca-Colas gigantiske fejl?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere