Artikel top billede

Microsoft TecNet Subscribtions service er en populær tjeneste blandt it-professionelle. Nu lukker den snart og sidste frist for at skaffe sig det sidste årsabonnement nærmer sig.

Sidste chance: Populær Microsoft-tjeneste lukker meget snart

Du skal være hurtig og måske heldig, hvis du vil beholde din billige adgang til ubegrænsede testversioner af software fra Microsoft et år endnu.

Der er ikke meget i denne verden, som er gratis, men Microsofts TecNet Subscribtions service var måske så tæt på, som professionelle it-folk og Microsoft-entusiaster kunne komme.

Nu er det snart slut.

TecNet Subscribtions service gav adgang til at hente de fleste af Microsofts softwareprodukter i testversioner for 199 dollars om året, og for 599 dollars kunne man købe et Pro-abonnement, som gav adgang til endnu mere software - noget af det også på dvd.

Men i februar erklærede Microsoft, at TecNet Subscribtions skulle pensioneres.

Det kan du læse mere om her

Tjenesten bliver erstattet af gratis tjenester. Det drejer sig blandt andet om TechNet Evaluation Center, hvor man kan hente software til test i 90-180 dage.

TechNet-fora vil stadig eksistere, og Microsoft Virtual Academy vil levere tekniske viden.

Sidste chance

Du kan dog stadig nå at oprette dig som ny abonnent og købe et års abonnement på den gamle tjeneste.

Det skal bare ske inden 31. august i år. Hvis du har et eksisterende abonnement, er du heldig, hvis det udløber 30. september eller før, for så kan du forny det, så det virker et år til. Hvis det udløber efter 30. september, er der desværre ikke noget at gøre.

Er du mere interesseret i tid end penge, er her 21 stærke tips, der kan spare dig oveaner af tid, når du sidder foran skærmen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere