Artikel top billede

Skøre amerikanere: Mobilen kommer med under lagnerne

Amerikanerne kan ikke lade deres elskede mobiltelefon være - selv på de mest absurde tidspunkter og steder tager de smartphonen frem. Læs her, hvor grelt det står til.

Mobilforbruget er gået helt grassat på den anden side af Atlanten. Amerikanerne er så knyttede til deres smartphone, at selv ikke en tur i lagnerne afholder dem fra at bruge mobiltelefonen.

Således peger en ny mobil-forbrugerundersøgelse på, at én ud af ti amerikanere har hevet deres smartphone frem, mens de havde sex.

Mens det kun er nogle af de voksne amerikanere, der kan finde på lige at tjekke morgendagens vejrudsigt under et samleje, så er andelen endnu højere blandt de unge.

Således erkender en ud af fem af de 18-34 årige amerikanere at have brugt deres mobiltelefon, mens de havde sex.   

Forbrugerundersøgelsen, der afdækker amerikanernes mobilvaner, er udarbejdet af Jumio, der har indsamlet svar fra over 2.000 personer.

Bruseren, biografen og i kirken

Og mens godt 10 procent af de adspurgte altså kunne finde på at finde mobilen frem under lidt lagengymnastik, svarede 12 procent, at de faktisk også kunne finde på det, mens de stod under bruseren.

Biografen toppede med 35 procent, mens omkring 20 procent heller ikke kunne holde sig fra den, mens de sad i en kirke eller andet religiøst sted.

Over halvdelen af amerikaneren erkendte endvidere, at de da også brugte den, når de kørte bil, hvilket altså også er ulovligt i mange stater i USA.

Godt eller skidt for parforholdet?

Der kan være en sammenhæng mellem, at 12 procent af amerikanerne føler, at smartphonen kommer i vejen i deres parforhold, når næsten samme procentandel også bruger den, når de har sex. 

Dog er det selvfølgelig en mulighed, at folk blot bruger mobilen under samlejet, fordi de har en velegnet app installeret, hvorfor det faktisk er en mulighed, at smartphonen har sørget for et bedre sexliv i USA.

Men de spørgsmål giver undersøgelsen ikke nærmere svar på, og en 'Sådan får du bedre sex med apps' mangler også stadig at blive skrevet - til gengæld er her fem gode bud på den perfekt vejrapp.

Til interesserede giver undersøgelsen desværre heller ikke nogen svar på, hvordan det succesfuldt kan lade sig gøre at anvende sin smartphone, mens man har sex eller står under bruseren - men det kan jo være, der er nogle, der har gode råd eller tips? 

Læs også: 
Så meget tid bruger du i gennemsnit dagligt på din smartphone

Her er verdens bedste smartphone, mobil og tablet-pc

Google-chef: Glem sex-snakken - oplys dine børn om privacy




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere