Artikel top billede

Sådan får du fingre i en micro-mobil til 285 kroner

Australske udviklere er lige på trapperne med en ny micro-mobil, der ikke fylder meget mere end et kreditkort.

Alt imens alverdens smartphone-producenter spytter den ene mobiltelefon med stadig større skærme og stadig højere opløsning på markedet, går et lille hold australske udviklere nu imod strømmen.

Her er det primære mål nemlig at producere en telefon, der ikke er meget større end et kreditkort, eller helt nøjagtigt 54 millimeter bred, 85 millimeter høj og godt 6 millimeter dyb.

"Hvad nu, hvis du har brug for en telefon, der er lille, praktisk og kan passe ind i din pung eller taske," lyder en del af projektets salgstale.

Startprisen for den mindste Micro-Phone-model lyder på 285 danske kroner, hvis du støtter projektet, inden produktet lanceres.

Startup-projektet er blevet finansieret gennem crowdfunding-portalen Indiegogo, og det har for længst passeret det første indsamlingsmål, der lød på godt 300.000 danske kroner, som er blevet spenderet på at få udarbejdet elektronikken og støbeformen.

Her er modellerne

Micro-Phone bliver produceret med forskelligt ekstraudstyr, og her er det muligt at vælge mellem flere forskellige modeller.

Basic-modellen er den helt skrabede model, der ikke kan meget andet end at ringe og tage imod opkald - til gengæld koster den kun 285 danske kroner.

Hvis det ikke helt er nok, fås Micro-Phone med en såkaldt tracker, der kan bruges til at lokalisere din pung, hvis du gemmer Micro-Phone i læderet.

Teknikken er fra den gamle skole
Telefonen er udover tracker-funktionen helt og aldeles strippet for mobilt-lir, og den fungerer eksempelvis kun på et godt gammeldags GSM-netværk.

Her er det også et helt almindeligt sim-kort, som telefonen skal fodres med.

Ifølge projektets hjemmeside vil de, der vælger at investere i telefonen, modtage deres telefon i august eller september.

Læs også:

10 geniale apps til din sommerferie

Ny smartphone tager livet af dit kompaktkamera




IT-JOB

Boyum IT Solutions A/S

.NET Engineer with DevOps experience

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

SAP Project Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere