Artikel top billede

Disse apps har problemer efter udgivelsen af iOS 7

Apples nye styresystem udkom onsdag, og det sender flere populære apps i sort. Se hvilke udviklere, der har sovet i timen her.

Ikke alle udviklere har været lige vågne op til Apples lancering af styresystemet iOS 7, der blev frigivet til virksomhedens populære enheder onsdag.

Det gælder blandt andet virksomheden Sonos, der producerer trådløse lydsystemer.

"Har du allerede opdateret din enhed til iOS 7, skal du forvente potentielle udfordringer. Ved konfiguration af Sonos [...] kan app'en stoppe uventet," skriver virksomheden i en meddelelse til kunderne.

Men også danske Nykredit og TDC har problemer med deres applikationer, og flere brugere rapporterer også om problemer med den populære Week Calendar app, der ligger i toppen som et af Apple-butikkens mest købte apps.

Sonos: Opdater ikke til iOS 7
Sonos opfordrer i en mail brugerne til ikke at opdatere deres Apple-udstyr til iOS7, før virksomheden har udgivet en rettelse til sin Sonos-controllers software.

"Vi planlægger at lancere en opdatering til din Sonos-controller til iPhone og iPad, der adresserer disse problemer, inden månedens udgang. Vi vil bede dig om at have dette i baghovedet, før du opdaterer dine enheder til iOS 7," skriver Sonos til kunderne.

Nykredit: Vi venter kun på Apple nu
Finanskoncernen Nykredit har også problemer med deres app mitNykredit, der simpelthen lukker ned, når applikationen startes fra iOS7.

"Vi har lige nu få brugere, der oplever, at applikationen crasher, men det er ikke særlig mange. 99 procent af brugerne oplever ikke problemer," fortæller Thomas Kragh, der er internetchef hos Nykedit.

Hvordan kan det være, at jeres app ikke fungerer optimalt på udgivelsesdatoen, når I har haft adgang til udvikler-softwaren på forhånd?

"Vi har testet applikationen op til den endelige version, men man ser jo tit, at når der kommer nye udgivelser, kan der være små problemer. Selv for Apple sker det også," siger Thomas Kragh.

Nykredit har opdateret sin software og har indsendt rettelsen til Apple, og selskabet forventer nu, at opdateringen bliver godkendt i butikken omkring onsdag.

TDC har problemer med flere apps

Danmarks største televirksomhed opfordrer også kunderne til at vente med at opdatere styresystemet til nyeste version.

Hvis du installerer iOS 7, er det nemlig umuligt at omstille telefonen gennem TDC Erhverv app.

"Hvis du bruger din iPhone til at omstille mobilopkald, anbefaler vi, at du ikke opdaterer til iOS 7 i første omgang. Vi arbejder naturligvis på at finde en løsning på udfordringen," lyder det fra TDC.

Det er ikke den eneste applikation, som i øjeblikket ikke fungerer for TDC's kunder. Også den populære musikstreaming-app TDC Play er i problemer.

"Vi arbejder på højtryk for at gøre den klar," meddeler TDC om Play-app'en.

Populær app i problemer

Også den ekstremt populære applikation Week Calendar, der i øjeblikket ligger på fjerdepladsen over mest indkøbte apps i Apples butik, har problemer efter udgivelsen af det nye styresystem.

Det fortæller udvikleren, Zendesk, på sin egen hjemmeside.

Har du oplevet problemer med en app, så del endelig din viden i debatfeltet.

Læs også:
Vigtige TDC-apps sendes til tælling af Apples iOS 7

Alvorligt problem med iOS 7 for danske teleselskaber

Hvorfor trak Apple tæppet væk under danske tele-apps?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere