Artikel top billede

Tag let tv-signalet med på farten: Ny Slingbox til mobil, iPad og bærbar

Dit tv-signal behøver ikke være gidsel i dit eget hjem. Ny og forbedret Slingbox giver dig alle dine fjernsynskanaler på iPad, mobil eller bærbar, selv om du er langt hjemmefra.

Hvert år betaler vi tusindvis af kroner for adgang til kabel-tv som YouSee og Stofa, men trods den høje pris er vi ofte tvunget til at se udsendelserne på hjemmeadressen.

Men for en god håndfuld år siden dukkede de første Slingbox-modeller op, der befriede tv-signalet fra vores hjem.

Boksene blev koblet til både ens netværk og til ens tv-signal, og så var der på mobilen, iPad'en eller den bærbare computer adgang til alt det indhold, som man var vant til fra fladskærmen i stuen.

Det var endda muligt at skifte kanal eller sætte en Slingbox til at optage udsendelser, hvis der var koblet ekstra udstyr til.

Derfor kunne man tage på sommerferie i udlandet og stadig følge med i eksempelvis Tour de France med danske kommentatorer - så længe man var i nærheden af en stabil Wi-Fi-forbindelse.

Vi har tidligere testet Slingbox PRO-HD, som var vanvittig bøvlet sætte op, til gengæld var boksen en fornøjelse at bruge, når den først fungerede.

Ny og billigere model

Efter nogle års stilhed er det endelig blevet tid til en ny model i Slingbox-serien, og den er en forbedring i forhold til den ældre Slingbox PRO-HD, som faktisk stadig sælges.

Her er der nu understøttelse af både SD- og HD-signaler, og boksen kan kobles til dine nuværende settop-løsninger, eksempelvis kabel-tv eller satellit-tv.  

Det er dog ikke alle irritationsmomenter, der er fuldkommen fjernet. Boksen skal stadig fodres med et internet-kabel, hvilket øger mængden af kabelsuppe.

I USA sælges en storebror til 350'eren, som hedder Slingbox 500, der kan gå trådløst på nettet. Denne model sættes dog ikke til salg herhjemme.

Det koster boksen

Slingbox 350 kan sende dit tv-signal til en lang række udstyr som mobiler, bærbare computere og tablet-pc'er.

Man skal også være opmærksom på, at man er nødt til at købe Slingbox-apps til noget af det udstyr, som tv-signalet skal vises på, eksempelvis iPad. 

Slingbox 350 koster cirka 1.300 kroner. 

YouSee har lignende løsning

Da de første Slingbox-modeller dukkede op, var de lidt af en revolution. 

Men i dag er det ikke helt så magisk at tage sit tv-signal med sig på farten. 

Blandt andet YouSee tilbyder i dag en løsning, hvor man som abonnent kan få adgang til nogle tv-kanaler, mens man er på farten. 

Det gælder dog ikke for alle tv-kanaler, selv om man har en fuld pakke. Desuden virker det ikke i udlandet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere